به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباسعلی نورا ظهر امروز در نماز جمعه شهرستان زابل اظهار داشت: دولتمردان بدانند طرف مذاکره کننده بارها و بارها دشمنی خود را با اصل نظام و به ویژه اصل اسلام نشان داده است و ما نباید زیاد به این مذاکرات خوش بین باشیم.
وی افزود: دشمن باید بداند به برکت انقلاب اسلامی و دین جامع و کامل اسلام، مردم این کشور حاضر نیستند به هیچ عنوان منافع خودشان را از دست بدهند و همواره با روحیه آزادگی خود به بهترین شکل در برابر این توطئه ها ایستادند.
امام جمعه موقت زابل اقتصاد مقاومتی را مهم ترین رویکرد برای برون رفت از مشکلات اقتصادی کنونی کشور دانست و گفت: بهترین راه حل مشکلات اقتصادی کشور ما بحث اقتصاد مقاومتی است که باید این دغدغه رهبری معظم انقلاب از سوی مسوولان به بهترین شکل اجرایی شود.
وی با تاکید بر لزوم عمل به مفاهیم و اصول اقتصاد مقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری، ادامه داد: لازم است به همان اندازه که مفهوم ایثار، مفهومی جدی و عملگرایانه است، اقتصاد مقاومتی نیز در قالب ایثار، جدی، عملگرایانه، راهگشا و پیش رو باشد.
حجت الاسلام نورا بیان کرد: در زمانه ای که ارزش های والای انسانی، مانند ایثار و فداکاری در جامعه راهگشا و حیاتی است، باید آرمان اقتصاد مقاومتی را که مفهوم موجود یعنی اقتصاد را با معنوی ترین مفهوم یعنی ایثار درهم آمیزد را عملی کرد.
وی، تنها راه نجات و پیشبرد کشور را حرکت به سمت اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: سیاست های اقتصاد مقاومتی مجموعه ای با ساز و کار زیبا، دقیق و مستحکم است که توسط یک گروه افراد متخصص، اقتصاددان و اهل فکر برنامه ریزی و تدوین شده است و رهبر معظم انقلاب آن را به صورت دقیق موردبررسی قرار داده و ابلاغ کرده اند.
امام جمعه موقت زابل افزود: اگر سیاست های اقتصاد مقاومتی به معنای واقعی کلمه مورد توجه قرار بگیرد به طور حتم، بسیاری از مشکلات و چالش های کشور برطرف خواهد شد و زمینه برای ارتقاء بیش از پیش کشور فراهم می شود.
حجت الاسلام نورا با بیان اینکه طبق فرموده رهبر معظم انقلاب اقتصاد مقاومتی تنها با تکرار زبانی عملیاتی نخواهد شد، افزود: روح اقتصاد مقاومتی توجه به تولیدات داخلی و ارتقاء کمی و کیفی آن ها و توجه به مصرف تولیدات داخلی است که اگر در این راستا تولید کننده به معنای واقعی کلمه از ناحیه دولت حمایت نشود و مصرف کننده جهت گیری درست در جامعه نداشته باشد، اقتصاد مقاومتی محقق نخواهد شد.
وی تاکید کرد: اگر دو مقوله تولید و مصرف داخلی بدرستی مورد توجه قرار بگیرد بدون شک، شاهد رونق تولیدات داخلی و کم شدن واردات از خارج کشور خواهیم بود.
نظر شما