به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر خسرو صادق نیت افزود: هر ساله برنامه بسيج سلامت نوروزي از اول اسفند تا ۱۵ فروردين به مدت ۴۴ روز با حضور بازرسين بهداشت محيط از ۸ صبح تا ۸ شب در ساعات اداری و غيراداری و روزهای تعطيل در سراسر كشور اجرا می شود.
وی گفت: برنامه بسیج سلامت نوروزی با اولويت نظارت بر مراكز و اماكن حساس مانند هتل ها، متل ها، مهمان پذيرها، مسافرخانه ها و كليه اماكن اقامتي، اماكن بين راهي، اماكن تفريحي و پارك ها، رستوران ها، كترينگ ها، فست فودها، اغذيه فروشي ها، آرايشگاه هاي مردانه و زنانه، قنادي ها و شيريني فروشي ها، فروشگاه هاي خشكبار و آجيل، فروشگاه هاي بزرگ مواد غذايي، سرويس هاي بهداشتي عمومي، فرودگاه ها، راه آهن، پايانه هاي مسافربري و سرويس هاي حمل و نقل بين شهري با هدف حفظ و ارتقاي سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزي و ايمني مواد غذايي در سطح عرضه به منظور كاهش و كنترل بيماري هاي مرتبط با غذا اجرا مي شود.
صادق نیت افزود: امسال نيز همانند سالهاي گذشته دستورالعمل اجرايي این برنامه با امضاي معاون بهداشت به كليه دانشگاههاي علوم پزشكي سراسر كشور ابلاغ گرديده و در اين راستا مكاتباتي با وزارتخانه های بازرگاني، کشور، دادگستري و دستگاه قضايي، شركت مهندسي آب و فاضلاب، نيروي انتظامي، سازمان صدا و سيما، سازمان ايرانگردي و جهانگردي و اتاق اصناف کشور به منظور هماهنگي صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: برنامه بسيج سلامت نوروزي با اجرای مانور بسیج سلامت نوروزی در روز اول اسفندماه به طور همزمان در سراسر کشور در شهرهای محل استقرار معاونت های بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی آغاز شد و چون سالهای گذشته با حضور فعال بازرسان بهداشت محيط مستقر در مراكز بهداشت تابعه در كليه مراكز بهداشتي شهرستان ها و معاونت بهداشتي دانشگاه هاي علوم پزشكي به صورت روزانه از اول اسفند ۹۳ تا پانزدهم فروردين ماه سال آتی اجرا می شود به طوری که روزانه به صورت میانگین ۷۳۰ اكيپ بازرسی با تعداد میانگین ۱۰۷۷ نفر در هر روز فعال هستند.
در سال جاری نمونه برداری هدفمند مواد غذایی به صورت ویژه در دستور کار ۵۸ دانشگاه بزرگ قرار گرفته است. همچنین در راستای تقویت نظارت هاي كشوري از طريق كارشناسان این برنامه در مركز سلامت محيط و كار معاونت بهداشت بر فعاليت تعدادي از دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور صورت خواهد پذيرفت.
نظر شما