به گزارش خبرنگار مهر، بهرام غیبی ظهر یکشنبه در حاشیه بازدید از ستاد تسهیلات سفر تصریح کرد: آموزش تیم های غواصی با هدف امداد و نجات در حوادث نجات غریق انجام شده است.
وی افزود: در حال حاضر ۱۰ تیم غواصی آموزش دیده در استان داریم و پنج نفر نجات غریق نیز در حال سپری کردن دوره های آموزشی خود هستند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان هزینه ست هر تیم غواصی را ۶۰ میلیون ریال خواند و گفت: آموزش هر نیرو نیز ۵۰ میلیون ریال هزینه دارد.
به گفته غیبی آموزش نیرو ها با سفر به کیش و طی دوره درآنجا بالغ بر ۱۰۰ میلیون ریال هزینه در بر دارد.
وی با تاکید به اینکه حوادث غرق شدگی در دریاچه ها، سد ها و کانال های آبی در طول سال در این استان تجربه می شود، اضافه کرد: به همین دلیل آموزش تیم غواصی ضروری است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان غرق شدن چهار نفر در دریاچه نئور و دو دختر دانشجو در دریاچه شورابیل را بدترین حوادث سال گذشته در امداد رسانی خواند و افزود: انتظار می رود در حوادثی از این دست انتظارات از نیروهای امدادی معقول باشد.
غیبی در خصوص نحوه کاهش حوادث غرق شدگی در دریاچه شورابیل تاکید کرد: راهکار هایی از قبیل دیوار کشی و فنس کشی پاسخگو نیست.
وی افزود: بهتر است بروشورهای اطلاع رسانی در دانشگاه ها توزیع شده و در پیک مسافر اطراف دریاچه کنترل شود و در عین حال پشت بلیط های ورودی پیام های اطلاع رسانی درج شود.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تاکید دارد که علاوه بر این در باکس هایی می توان تیوپ و طناب تعبیه کرد تا به راحتی در اختیار نیروهای امدادی قرار گیرد.
غیبی با اذعان به آماده باش نیروهای امدادی اضافه کرد: از ابتدای تعطیلات گزارشی مبنی بر غرق شدگی به دست ما نرسیده است.
نظر شما