به گزارش خبرنگار مهر،علیرضا رادفر ظهر یکشنبه در جریان دیدار استاندار با معاونین مدیران ستادی، معاونین فرمانداران و بخشداران استان با اشاره به وضعیت مطلوب امنیتی و سیاسی استان گفت: سال 94 نيز این امنیت پايدار را مراقبت و ارتقاخواهيم بخشيد.
وی با اشاره به برگزاری انتخابات در سالجاری ادامه داد: مدیران و مسئولان شهرستانی از همین حالا تجزیه و تحلیل های انتخاباتی حوزه و منطقه خود و همچنین شناسایی و ساماندهی عوامل اجرایی برگزاری انتخابات را شروع کنند تا بتوانیم انتخابات باشکوهی در استان برگزار کنیم.
رادفر با تاکید بر لزوم آشنایی کامل مديران با قوانين و مقررات گفت: مدیریت ما باید بر اساس قانون صورت گیرد تا بتوانیم به صورت صحیح سیاستهای دولت را راهبری و مدیریت کنیم.
وی با اشاره به این موضوع که مدیران و مسئولانی که بر سر کار هستند مدیران سیاسی هستند نه فعالین سیاسی افزود: مدیران و مسئولان باید بدون هیچ گرایشی به حزب خاص و کاملا بی طرفانه به اجرای قوانین و سیاست های تبیین شده دولت بپردازند.
رادفر با اشاره به نامگذاری سال جدید توسط مقام معظم رهبری به نام سال "دولت و ملت، همدلی و همزبانی" نيز افزود: باید به این نامگذاری هوشیارانه به عنوان یک فرصت ارزشمند نگاه کنیم و زمینه های لازم برای رسیدن به اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و همراه ساختن مردم با دولت را آماده سازیم.
وی استفاده از ظرفیت و پتانسیل موجود در سازمان های مردم نهاد برای حل مشکلات جامعه مورد تاکید قرار داد و گفت: استفاده از مشارکت مردم و تقویتNGO ها برای حل بسیاری از معضلات و آسیب های اجتماعی بسیار ضروری و اجتناب ناپذیر است که باید مورد توجه قرار گیرد.
بسترهاي تحقق كامل دولت الكترونيك در استان فراهم است
معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار آذربایجان غربی نیز در این جلسه با بیان اینکه آذربايجانغربي بايد به لحاظ سلامت اداري جزو استانهاي سرآمد كشور باشد عنوان کرد: پيگيري برنامه هاي مربوط به اصلاح نظام اداري در سال 94 نيز ادامه دارد و از مديران،مسئولان، فرمانداران و بخشداران استان انتظار داريم كه با مطالعه، تسلط و اجراي قوانين و مقررات مربوطه در حوزه نظام اداري، ما در پيشبرد برنامه هاي تحول اداري در استان ياري كنند.
نادر صفرزاده افزود: برنامه سه ساله اصلاح نظام اداری اهداف مهمي چون تبدیل دولت به دولتی کارآ و اثربخش و متعهد به آرمانها و متکی به اعتماد مردم، چابکسازی دولت، صيانت از حقوق مردم و سلامت اداري و توسعه دولت الکترونیک و پرهیز از مراجعه حضوری مردم به دستگاههای اجرایی را دنبال ميكند؛ لذا از مديران استاني انتظار مي رود در راستاي تحقق اين اهداف، تمام تلاش خود را بكار گيرند.
وی اضافه کرد: با وجود نزديك به 8000 كيلومتر فيبرنوري در استان، بسترهاي تحقق و پياده سازي كامل دولت الكترونيك در استان فراهم است كه با اجراي اين طرح، شاهد ارتقاي كيفي سطح خدمات رساني به مردم، افزايش رضايتمندي مردم، كاهش فساد و ارتقاي سلامت اداري و همچنين كاهش هزينه هاي غيرضرور خواهيم بود.
صفرزاده در ادامه بر ضرورت جذب سرمايه گذاري بعنوان يكي از اولويت هاي استان تاكيد كرد و افزود: با دستور استاندار، مديران و مسئولاني كه بتوانند نسبت به جذب سرمايه گذار در استان اقدام كنند، مورد تشويق قرار خواهند گرفت.
معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار همچنين در خصوص وضعيت معيشيتي كاركنان استانداري و فرمانداري ها و بخشداري هاي تابعه گفت: متاسفانه سطح معيشتي كاركنان استانداري نسبت به بسياري از دستگاههاي ديگر، پايين تر است لذا درصدد هستيم با برنامه ريزي هاي دقيق و اصولي، نسبت به ارتقا و بهبود وضع معيشتي آنها اقدام كنيم.
نظر شما