به گزارش خبرنگار مهر، علی باقرزاده بعدازظهر دوشنبه در نشستی با مسئولان آموزش و پرورش و سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: این مراکز باهدف توانمند سازی افراد بویژه درجوامع روستایی و عشایری و باسواد کردن افراد بی سواد به همراه آموزش مهارتها ایجاد می شود.
وی بیان کرد: نوجوانان وجوانانی که شرایط تحصیل برای آنها وجود ندارد هم دراین مراکز باسواد می شوند.
باقرزاده اظهار داشت: طرح خودآموز بی سوادان گروه سنی ۱۰ تا ۴۹سال توسط اعضای باسواد خانواده با پرداخت هزینه از سوی نهضت سوادآموزی نیز امسال اجرا می شود.
معاون وزیر آموزش وپرورش، آموزش اتباع خارجی و ارزیابی دستگاه های دولتی درشاخص فعالیت سوادآموزی را از دیگر برنامه های جدید حوزه سوادآموزی درسال جدید در کشور عنوان کرد.
وی همچنین به شعار سال ۹۴اشاره کرد و گفت: نامگذاری سالها با اندیشه و تدبیر مقام معظم رهبری در راستای پایه گذاری تمدین نوین اسلامی است.
این مسئول بیان کرد: حفاظت از منافع مردم وتعلیم وتربیت مهمترین وظایف دولت نسبت به مردم است وپایبندی به حق دولت هم از مهترین وظایف مردم نسبت به دولت است.
باقرزاده بیان داشت: تحقق یافتن حق و تکلیف مردم و دولت نسبت به هم باعث اعتماد دو سویه و در نتیجه پیشرفت و تعالی جامعه خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست هم گفت: از شش هزار و۵۳۷بی سواد شناسایی شده درگروه سنی۱۰تا۴۹ساله در این استان، دوهزار و۳۰۰نفر زیر پوشش فعالیتهای سوادآموزی قرار گرفتند.
هادی زارع پور افزود: برای توسعه و ترویج فعالیتهای سوادآموزی ۲۳اداره، نهاد ودستگاه اجرایی با آموزش و پرورش مشارکت و همکاری می کنند.
وی گفت: هم اکنون طرح های باسواد کردن اولیاء بی سواد و گروه سنی۱۰تا۲۰سال که به دلایلی بی سواد مانده اند در این استان درحال اجراست.
زارع پور، بررسی و تحلیل کتاب های درسی دوره های سوادآموزی، تحکیم، انتقال و برگزاری نشست های بهبود کیفیت وبرنامه ریزی برون سپاری فعالیتهای سوادآموزی را از مهمترین برنامه های اجرا شده دریکسال گذشته عنوان کرد.
نظر شما