به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر ، عباس كاظمي امروز در گفت وگو با خبرنگاران درباره آخرين اقدامات اين پالايشگاه براي جلوگيري از آلودگي هاي احتمالي گفت : در سال 1380 تا فروردين ماه 1384 ، همه راههاي قابل نفوذ نفت به آبهاي منطقه در درون پالايشگاه شناسايي شد و مقرر شد راههاي نشت نفت در خارج از پالايشگاه را نيز شناسايي كنيم .
وي گفت : پيش بيني مي شود پروژه شناسايي راههاي نشت در خارج از پالايشگاه نيز تا اسفندماه به پايان برسد .
وي افزود : شركت ژاپني ايد ميتسو از پيمانكاران اكتشاف در داخل پالايشگاه و شركت FTS نيز از پيمانكاران در بيرون پالايشگاه است و پيش بيني مي شود تا ماه آينده راههاي اجرايي جلوگيري از نشت نفت به آبها نيز نهايي شود .
كاظمي در ادامه اظهار داشت : قبل از انقلاب پيمانكار اين پالايشگاه كه يك شركت آمريكايي بوده درياچه نفتي را ايجاد كرده كه اين امر موجب شده كه نفت به تدريج به آبهاي منطقه راه يافته و موجب آلودگي محيط زيست به خصوص ابهاي زير زميني شود .
مدير عامل پالايشگاه تهران در باره مشاركت اين شركت براي آبرساني به مناطق روستايي منطقه به صورت بهداشتي گفت : درحال حاضر 11 روستاي منطقه به آب بهداشتي متصل هستند در صورتي كه قبلا اين روستاهها به چاه هاي محلي متكي بودند .
وي ادامه داد : اميد است سيستم فاضلاب روستايي نيز به فاضلاب متمركز وصل شود .
كاظمي اظهار داشت : 34 ميليارد تومان براي انجام طرحهاي كيفي و افزايش استانداردهاي زيست محيطي ذخيره شده است .
به گفته وي ، قرارداد مشاوره با ژاپني ها نيز در همين بودجه گنجانده شده و تا پايان امسال تمام آن هزينه مي شود .
مدير عامل پالايشگاه تهران درباره مقاوم سازي پالايشگاه دربرابر زلزله گفت : اقدامات در اين بخش به دو بخش تقسيم مي شود كه بخش اول آن آسيب شناسي است و بخش دوم آن شامل مقابله سازي و مقاوم سازي مخازن است .
كاظمي گفت : مشاور بخش اول انتخاب شد و كارها به پايان يافت و بخش دوم نيز كه شامل مقاوم سازي مخازن است و ارزش آن 40 هزار ميليارد ريال مي باشد ، درمرحله انتخاب پيمانكار است .
نظر شما