به گزارش خبرنگار مهر، قربانعلی سعادت پیش از ظهر سه شنبه در دومین نشست تخصصی علوم زمین با محوریت دریاچه ارومیه آذربایجان غربی را رنگین کمانی از معادن و ذخایر زیرزمینی دانست و افزود: آذربایجان غربی آب و خاک مناسب و امکانات و معادن غنی بسیاری دارد، ولی متاسفانه سرمایه گذاری جدی و بهره برداری درستی در این استان انجام نشده است.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاریهای جزئی در بخش کشاورزی انجام شده که ارزش افزوده چندانی نداشته که از این رو مردم استان از نظر درآمد نسبت به متوسط کشور فقیرتر هستند، افزود: متاسفانه اکثر مدیران کشور مدیران هزینه ای هستند که این فرهنگ غلط باید به مدیریت سرمایه گذاری تغییر پیدا کند.
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه در دولت هشتم سرمایه گذاریهای خوبی در زمینه های ذخایر معدنی و زمین شناسی صورت گرفته، ادامه داد: این در حالی است که در دولتهای نهم و دهم به واسطه افزایش درآمد حاصل از فروش نفت، سرمایه گذاریها در بخشهای معدنی و زمین شناسی مغفول مانده است.
سعادت گذر از كشاورزی سنتی به مدرن و مكانیزه به همراه توسعه شیوه های آبیاری نوین در اراضی كشاورزی و باغات بویژه اراضی حاشیه دریاچه ارومیه را از مهمترین برنامههای اثربخش در روند احیای دریاچه دانست و گفت: جلوگیری از هدر رفت منابع آبی ضروری است.
وی با بیان اینکه تحقق برنامههای احیای دریاچه ارومیه بدون مشاركت مردم ممكن نیست، ادامه داد: ما همه تجهیزات و شرایط مناسب برای اجرا و استفاده از شیوههای نوین آبیاری در استان را داریم اما به همت و تلاش مضاعف مدیران و مسئولان همچنین مشارکت مردم در استفاده از آبیاری مدرن در مزارع خود برای بهبود و افزایش تولید محصولات کشاورزی با کیفیت نیاز داریم.
نظر شما