سیروس شفقی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه راهآهن بینالمللی گیلان بخش مهمی از طرحهای جمهوری اسلامی ایران برای تکمیل شاهراه مواصلاتی و ترانزیتی شمال- جنوب است، اظهار داشت: ایجاد این خط آهن سبب میشود که شمال ایران و در رأس آن استان گیلان و بندر مرزی آستارا به یک هرم بزرگ توسعه در حوزه مسافری، صادرات، واردات و ترانزیت کالا تبدیل شود.
وی بندر مرزی آستارا را پیونددهنده دو راهآهن مهم و بینالمللی خواند و تصریح کرد: این شهرستان در آینده نقش چشمگیر خود را برای کشور با مزیتهای فراوان ایفا خواهد کرد.
فرماندار آستارا با بیان اینکه به طور یقین توسعه اقتصادی و بازرگانی آستارا منجر به تحول عظیم اقتصادی در استان گیلان و کشور خواهد شد، افزود: با وجود مرز زمینی و دریایی در شهرستان آستارا باید از فرصتهای موجود به منظور توسعه، رونق اقتصادی و اشتغالزایی استان گیلان استفاده کرد.
شفقی تأکید کرد: کلید توسعه گیلان، بندر مرزی آستارا است و با توجه به موقعیت این شهرستان و واقع شدن در کریدورهای مختلف حمل و نقل میتواند درصورت برنامهریزیهای لازم در ایجاد امنیت پایدار اقتصادی استان نقش اساسی داشته باشد.
وی با بیان اینکه آستارا با جاذبههای مختلف سیاسی، طبیعی، اقتصادی و گردشگری باید از ظرفیتهای کارآمد و شایسته پاسخگویی به خواستههای ملی برخوردار باشد، گفت: با توجه به حضور گردشگران انبوه در برخی ایام و ماههای سال، این شهرستان مرزنشین بدون همراهی و کمک دولت نمیتواند پاسخگوی نیاز گردشگران باشد.
شفقی کمبود فضاهای عمومی، تفریحی، فرهنگی و ورزشی در شهرستان آستارا را ملموس دانست و افزود: بندر مرزی آستارا دارای اهمیت ملی و بینالمللی است و توسعه و رفع کاستیهای آن نیاز به پردازش ملی و توجه بیشتر دارد.
نظر شما