۱۹ فروردین ۱۳۹۴، ۱۵:۱۰

سردار مجتبایی:

پایبندی به اصول خبرنگاری ارتقا دهنده جایگاه رسانه‌ها است

پایبندی به اصول خبرنگاری ارتقا دهنده جایگاه رسانه‌ها است

قم - فرمانده انتظامی استان قم با بیان اینکه حرفه خبرنگاری درایت، مدیریت و فهم بالایی می‌خواهد، گفت: تعهد و پایبندی به اصول خبرنگاری، ارتقا دهنده ماهیت و جایگاه رسانه‌ها است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار کاظم مجتبایی در دیدار مدیر مسئول روزنامه سراسری ۱۹ دی با بیان اینکه همکاری و همراهی این روزنامه با مجموعه معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قابل ستایش است، افزود: رسانه‌ها باید به اصول خبرنگاری و وظایفی که بر عهده‌شان است پایبند باشند و اگر نباشند ماهیت و جایگاه خودشان را از دست می‌دهند.

وی با اشاره به اهمیت رسانه‌ها در انعکاس واقعیت‌ها، پی گیری مطالبات و رضایتمندی مردم، افزود: این عملکرد مانند کار پلیس خیلی سخت است که با اقتدار خود حقی را احقاق کند و از طرف دیگر ارتباط اجتماعی و رضایتمندی مردم را در پی داشته باشد.

فرمانده انتظامی استان قم در ادامه با بیان اینکه کار پلیس مانند جراح مغز است که باید تومور مغزی را در بیاورد و در عین حال نباید به مغز صدمه بزند، گفت: حرفه خبرنگاری درایت، مدیریت و فهم بالایی می‌خواهد گاهی باید نقاد بود چالشی فکر کرد و باید مجاهدانه مطالبات مردم را بگوید و چون منطق در ادب و گفتمان حاکم است نگرانی حاصل نمی‌شود.

کاهش ۷ درصدی در مجموع جرایم در ایام نوروز

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت پیشگیری از سرقت تأکید کرد و گفت: بخش عمده‌ای از سرقت‌های داخل خودرو به این دلیل است که با وجود ۳۰۰ هزار خودرو در قم، حدود یک سوم از این تعداد بیرون از منازل پارک می‌کنند و پارکینگ ندارند.

مجتبایی با اشاره به قدردانی مسئولان استان از امنیت قم در ایام نوروز، افزود: ۷ درصد در مجموع جرایم کاهش داشته‌ایم و طی این مدت سرقت‌ها نیز ۱۹ درصد کاهش داشت، تعداد تصادفات بیشتر شد، البته به دلیل بارندگی‌های اخیر در بارندگی اول ۷ واژگونی داشتیم.

وی با بیان اینکه در ایام نوروز توانستیم رضایتمندی ۸۶ درصدی مردم را جلب کنیم، اضافه کرد: امنیت در دو بخش قابل ملاحظه و بررسی است، اول امنیت آماری و دوم احساس امنیت در جامعه است.

فرمانده انتظامی استان قم افزود: این دو بخش یعنی امنیت آماری و احساس امنیت بایستی یکدیگر را معنی کرده و رابطه معنا داری با هم داشته باشند تا پیشرفت در کار‌ها حاصل شود.

امر به معروف و نهی از منکر مانع از دین گریزی جامعه می‌شود

فرمانده انتظامی قم

فرمانده انتظامی استان قم در جمع گروه جهادی آمران به معروف و ناهیان از منکر استان با نام یاوران بشیر گفت: در واقع امر به معروف و نهی از منکر مانع از دین گریزی جامعه می‌شود.

سردار کاظم مجتبایی در این مراسم که در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان قم برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عزیز انقلاب، دفاع مقدس و نیز شهدای امر به معروف و نهی از منکر، عنوان داشت: فطرت تمامی انسان‌ها پاک است و خداوند بر اساس تدابیر و صلاحدید خود انسان‌ها را این گونه خلق کرده است.

وی ادامه داد: خداوند صراط مستقیم را نشان داده است، پس هرکس به دنبال فلاح و رستگاری رود و در این راه استقامت داشته باشد، در مسیر فطرت مانده است و در دنیا رستگار و در آخرت از نجات یافتگان خواهد بود.

فرمانده انتظامی استان قم افزود: اما بندگانی که دنباله رو شیطان باشند و فریب اغواگری‌های او را بخورند، کافرند و از گمراهان و مغضوبان خواهند بود و میعادگاه آن‌ها جهنم است.

سردار مجتبایی در ادامه فساد سیاسی، اقتصادی، اداری، اجتماعی و اخلاقی را به عنوان انواع فساد و آسیب‌های در کمین انسان برشمرد و اضافه کرد: فساد و آسیب‌های جامعه فقط محدود به بدحجابی و مزاحمت نیست، بلکه تعدی به حقوق دیگران و قائل نبودن به حقوق خود، تخریب و سرکوب رقبا و حریفان، کم فروشی، گران فروشی و احتکار در بازار، رشوه گیری و اختلاس، عدم اطاعت از قانون و جامعه پذیر نبودن از دیگر آسیب‌ها و تهدیدات در انواع مختلف فساد است.

وی به سه دلیل عمده در بروز این آسیب‌ها اشاره و تصریح کرد: یکی از این دلایل فشار اجتماعی است که از بدنه اجتماع بر فرد وارد می‌شود و او را وادار به انجام فساد می‌کند، اتهام عقب ماندگی و امی بودن، بمباران‌های اینترنتی و برنامه‌های ماهواره‌ای، مقایسه کردن فرد با دیگران از جمله مواردی است که شخص را وادار می‌کند تا به منظور رهایی از آن‌ها، تخلف و فساد‌های مختلف را مرتکب شود.

فرمانده انتظامی استان دومین دلیل بروز آسیب و فساد در جامعه را مربوط به یادگیری و آموزش دانست و گفت: ممکن است انسان در یک بستر مناسب دینی پرورش یابد، اما در جامعه تحت تأثیرات دشمن بیرونی و درونی قرار گرفته و دچار بدآموزی‌های اجتماعی شود، در نتیجه انسانی که در ابتدا دارای فطرت پاک و دین مدار بوده است، به تدریـج دین گریز و سپس دین ستیـز می‌شود و در واقع امر به معروف و نهی از منکر می‌تواند مانع از دین گریزی جامعه شود.

مجتبایی با تأکید بر آموزش و تعلیم جامعه در این زمینه و الگوسازی مناسب برای جوانان، گفت: بمباران‌های آموزشی، تعلیمی و القایی کشورهای بیگانه، سبب می‌شود فرهنگ جوانان ایرانی توسط دشمن معماری شده و آن‌ها از غرب الگوبرداری کنند.

فرمانده انتظامی قم

وی سومین دلیل را کنترل اجتماعی عنوان و اضافه کرد: کنترل اجتماعی مربوط به پلیس، قانون، دستگاه قضائی و دیگر دستگاه‌های مرتبط است، نباید از وظیفه و مسئولیت خود به واسطه تهدید، خطر، نامهربانی‌ها و کاستی‌ها دست بکشیم و جامعه را به حال خود‌‌ رها کنیم که در این صورت جامعه در مسیری پیش خواهد رفت که دیگر راهکاری برای اصلاح آن وجود نخواهد داشت.

مجتبایی در بخش پایانی سخنان خود از راهکار‌ها سخن گفت و اظهار کرد: راهکار اول این است که با چشم باز و به اقتضا عمل کنیم، هر دستگاهی وظیفه خود را شناخته و محکم و جهادی در آن مسیر گام بردارد تا بتوان جامعه را اصلاح کرد.

فرمانده انتظامی استان قم در ادامه بر ضرورت تقویت بنیان‌های اعتقادی جامعه تأکید کرد و گفت: باید با پاسداری از فطرتی که خداوند عنایت کرده و در وجود انسان قرار داده است به تقویت بنیه‌های دینی جامعه کمک کنیم.

وی راهکار دوم را عمل فراگیر و جامع عنوان و خاطرنشان کرد: بهترین جلوه همدلی و همزبانی دولت و ملت، همین حضور و تلاش خالصانه و مجاهدانه شما در کنار دستگاه قضایی، پلیس و سایر سازمان‌های دولتی در انجام و احیای فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر است.

سردار مجتبایی با بیان اینکه پلیس حامی و پشتیبان آمران به معروف و ناهیان از منکر است، ابراز امیدواری کرد: در سال جدید بتوانیم در کنار شما به عنوان سربازان رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) با برنامه‌های منظم و تدوین شده انجام وظیفه کرده و با کاهش آسیب‌ها، تهدیدات و ناهنجاری‌های اجتماعی، الگویی از یک جامعه سالم و آرمانی را به کل کشور معرفی کنیم.

کد خبر 2529332

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha