به گزارش خبرنگار مهر، شهردار رودسر در جریان راه اندازی این کارخانه که پیش از ظهر چهارشنبه افتتاح شد اظهار داشت: با پیگیری هایی که توسط معاون امور عمرانی استانداری و مدیریت پسماند استان صورت گرفت، نواقص موجود در کارخانه کمپوست شهرستان رودسر مرتفع و قرار بر این شد تا با پیمانکاری کارخانه تراکتورسازی تبریز این کارخانه به مدت ۳ ماه به صورت آزمایشی فعالیت خود را با ظرفیت ۱۲۰ تن آغاز کند.
خداداد قنبرزاده تصریح کرد: با حرکتی که به واسطه راه اندازی این کارخانه آغاز شده همه شهرداران، بخشداران و دهیاران شهرستان رودسر به ما کمک خواهند کرد تا زباله هایی که هم اکنون در سطح شهر و معابر روستاها، پراکنده است پس از تفکیک از مبدا به کارخانه انتقال داده شده و به کود آلی تبدیل شود.
در ادامه مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری های استان گیلان گفت: کاری که برای راه اندازی کارخانه کمپوست انجام شد حاصل یک وحدت، همکاری بین استان و شهردار و عوامل زیرمجموعه آن بوده است.
افشین پورعلی خاطر نشان کرد: همه هدف ما این است که نابسامانی های حوزه زباله در سطح شهرستان برطرف شده و در بحث تفکیک زباله از مبدا با توان مضاعف فعالیت داشته باشیم.
رییس شورای شهر رودسر نیز در این مراسم اظهار داشت :تمام تلاشهای شبانه روزی شهردار و همراهی اعضای شورای شهر و برنامه ریزی های انجام گرفته بر این بود تا سرمایه مردم به چرخه استفاده برگشته و کارخانه کمپوست که نیاز و حق مردم این منطقه است را به بهره برداری برسانیم.
اسماعیل صفری یاد آور شد: به واسطه راه اندازی این کارخانه ورود شیرابه زباله که از نظر زیست محیطی صدمات جبران ناپذیری را به بار می آورد، برطرف خواهد شد.
وی افزود: تلاش بر این است که کارخانه کمپوست بصورت یک استاندار رسمی وبدون ایجاد کمترین آسیب، آلودگی وصدمات محیطی راه اندازی شده و با راه اندازی آن مانعی در دپوی زباله در معابر شهری و ساحل ایجاد شود.
گفتنی است ساخت کارخانه کمپوست رودسر در سال ۸۴ و با اعتباری بیش از سه میلیارد تومان آغاز شده بود.
نظر شما