به گزارش خبرنگار مهر، رضا کحالی ظهر شنبه در نشست شورای اداری بخش بندر کیاشهر با اشاره به ورود هیئت دولت در اولین ماه سال ۹۴ اظهار داشت: دولت در آغاز سال مالی وارد استان گیلان میشود و مدیران استانی و شهرستانی فرصت کافی برای پی گیری مصوبات دولت تا پایان سال خواهند داشت.
وی با تأکید بر این نکته که همدلی و همزبانی تنها در شعار نیست افزود: با مردم صادقانه سخن بگوییم و همدل آنها باشیم و با حضور در جمع مردم در راستای تحقق شعار مقام معظم رهبری و رفع مشکلات آنها گام برداریم.
کحالی تبیین و بیان مشکلات مدیران اجرایی را در رفع چالشهای سازمانی در جلسات شورای اداری مؤثر دانست و اظهار داشت: باید با حل مشکلات مردم در نشستهای شورای اداری در امر خدمترسانی به مردم گامهای موثرتری برداریم.
وی تصمیمات شورای اداری را که برخاسته از خرد جمعی و برای همه مدیران اجرایی لازم دانست و تصریح کرد: اگر مدیری در بیان مواردی که رأی اکثریت دادهشده است مخالف هم باشد ولی باید به رأی اکثریت تمکین و از همه مدیران دفاع کند.
کحالی از مدیران اجرایی شهرستان خواست که در جلسات شورای اداری رئوس مطالب خود را که با چالشهایی در حوزه کاری مواجه هستند برای ارائه خدمات به آنان بازگو کنند.
رویکرد فعالیت های دولت در گیلان باید بر پایه کشاورزی باشد
امامجمعه بندر کیاشهر نیز ضمن توصیه به مدیران اجرایی شهرستان گفت: اگر مدیری در سمت خود با دغدغههای جدیتری برای خدمت به مردم وارد عمل شود خداوند نیز بهترین خوبیها را برای انسان نزدیک میکند.
حجتالاسلام احمد کریمی یکی از درخواستهای جدی مردم را از ریاست جمهوری مسئله کشاورزی نام برد و افزود: خیلی از جوانان بیکار جامعه ما حاضرند ماهانه با مبلغ ناچیز در کارگاه ها مشغول به کار باشند ولی به کشاورزی نپردازند.
وی بابیان اینکه رویکرد دولت در گیلان باید بر پایه کشاورزی باشد متذکر شد: خیلی از جوانان ما دید مناسبی نسبت به کشاورزی ندارند و انتظار آن است که دولت تدبیر و امید، تدابیری بیندیشد و این دیدگاه را در جوانان اصلاح کند.
حجم آب پشت سد سفیدرود به ۷۲۰ میلیون مترمکعب رسید
رئیس جهاد کشاورزی آستانهاشرفیه نیز مهمترین دغدغههای حاضر را تأمین آب زراعی کشاورزی دانست و گفت: آب پشت سد سفیدرود تا امروز به ۷۲۰ میلیون مترمکعب رسیده است و آماده کردن پمپاژ های منطقه برای تأمین آب زراعی ضروری است.
گودرز کمال پور بابیان اینکه هزار و ۸۲۰ هکتار از آببندان های این شهرستان با ۴۳ پهنه بالای ۷۰ درصد آبگیری شده است افزود: میانگین شخم اولیه از آبهای سطحی و باران در شهرستان تاکنون به ۵۵ درصد رسیده درحالیکه میانگین در استان گیلان به ۷۵ درصد رسیده است.
وی درباره تسطیح اراضی ۵۰ هکتار از شالیزارهای روستای نقره ده از توابع بخش بندر کیاشهر گفت: تاکنون بیش از ۴۰ درصد آب در این منطقه پخششده و کشاورزان منطقه نیز تاکنون بالغبر چهار هزار تن انواع کود شیمیایی را دریافت کردهاند.
کمال پور با اشاره به پرداخت سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار برای مکانیزاسیون کشاورزی در شهرستان عنوان کرد: از مبلغ ۳۱ میلیارد تومان اختصاصیافته در سطح استان در بخش مکانیزاسیون آستانهاشرفیه ۹۵ درصد وام اختصاصی را پرداخت شده و از این لحاظ رتبه اول راداریم.
۸ روستای بندر کیاشهر از آب آشامیدنی سالم برخوردار می شوند
بخشدار بندر کیاشهر نیز ضمن تبیین رویکرد پروژههای اجرایی دولت در این بخش گفت: مردم بندر کیاشهر با قدمت ۸۰ ساله این بخش، تبدیل به شهرستان شدن را افسانه میبینند.
قربان خوشحال با اشاره به اجرای چند پروژه گازرسانی در روستاهای این شهرستان طی دو روز گذشته افزود: در سال ۹۴ تمام ۸ روستای این بخش از آب آشامیدنی سالم برخوردار خواهند شد.
نظر شما