۲۳ فروردین ۱۳۹۴، ۱۱:۲۲

داهیم به مهر خبر داد:

انجام ۶۰ هزار مورد آزمايش تشخيصی دامپزشكی در آذربايجان غربي

انجام ۶۰ هزار مورد آزمايش تشخيصی دامپزشكی در آذربايجان غربي

ارومیه – مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: در طول سال گذشته ۶۰ هزار و ۵۴۶مورد آزمایش تشخیص بیماریها و کنترل کیفی فرآورده های خام دامی در مرکز تشخیص دامپزشکی استان اجرا شده است.

کامیار داهیم در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این آزماش ها در چهار آزمایشگاه درجه یك ، هفت آزمایشگاه درجه دو و پنج آزمایشگاه درجه سه در شبكه های دامپزشكی استان انجام شده است افزود: تشخیص انواع بیماریهای دام، طیور، آبزیان و عوامل میكروبی آلوده كننده مواد غذایی و نظارت بر بهداشت عمومی و باقیمانده های دارویی در مواد غذایی مورد مصرف مردم از اهداف اجرای این طرح بود.

وی ادامه داد: این آزمایش ها شامل ۹ هزار و ۸۵۰ آزمایش سرولوژی دام، ۳۷ هزار و ۲۰۴ مورد سرلوژی طیور، دو هزار و ۸۲۹ مورد آنالیز شیمیایی، هشت هزارو ۵۸۰ مورد کشت میکروبی، ۲۷۲ مورد سم شناسی و هزار و ۴۷۰ مورد آزمایش انگل شناسی است.                              

داهیم مایه کوبی بالغ بر هفت میلیون نوبت سر دام سبک و سنگین در استان برعلیه بیمارهای دامی را از دیگر اقدامات این نهاد در سال گذشته عنوان کرد و افزود: كاهش خسارات، تلفات و ضایعات دامی ناشی از بیماریها و جلو گیری از بروز بیماریهای دامی و مشترک از مهمترین اهداف انجام این اقدام بود.

وی عنوان کرد: در این راستا با برنامه ریزی منسجم و با استفاده از توان بخش خصوصی در مجموع تعداد هفت میلیون و ۴۹۴  هزار و ۴۹۶  نوبت سر دام  سبک وسنگین بر علیه انواع بیماریهای مهم منطقه مایه کوبی شده است.

مدیرکل دامپزشکی آذربایحان غربی در این مدت از بازدید و نظارت سه هزار و ۴۵ نوبت از واحدهای بخش خصوصی وغیر دولتی استان خبر داد و یاد آور شد: کنترل بر عملکرد داروخانه های دامپزشکی، کنترل بر عملکرد مراکز مایه کوبی، کنترل بر عملکرد مراکز درمانی، کنترل و بررسی بر عملکرد اکیپ های مبارزه در روستا و کنترل بر عملکرد بخش خصوصی این اقدامات را شامل می شود.

داهیم با بیان اینکه سالجاری نظارت و بازرسی ها از مراکز عرضه انواع مواد خام دامی تشدید می شود گفت: در این راستا از ابتدای سال به منظور حفظ سلامت مصرف كنندگان و تامین بهداشت عمومی جامعه، دامپزشكی استان نظارت بر بهداشت مراكز تولید، توزیع ، نگهداری حمل و عرضه انواع فرآورده های خام دامی  با ۳۸ اکیپ در دستور کار قرار داده است.

وی گفت: در این راستا ۲۰ اكیپ سیار و ۱۸ اكیپ ثابت و تعداد ۵۸ نفر دكتر دامپزشك، بازرسین بهداشتی و نیروهای فنی در تركیب اكیپ های دامپزشكی بكار گرفته شده در سراسر استان كنترل و نظارت بهداشتی را بر عهده دارند.

کد خبر 2532325

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha