۲۳ فروردین ۱۳۹۴، ۱۴:۰۳

زاهدی تاکید کرد:

تشکل بازاریابی و صادرات محصولات کشاورزی در کردستان تشکیل شود

تشکل بازاریابی و صادرات محصولات کشاورزی در کردستان تشکیل شود

سنندج- استاندار کردستان بر ایجاد تشکل بازاریابی و صادرات محصولات کشاورزی توسط تولیدکنندگان و کشاورزان استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمحمد زاهدی ظهر امروز یکشنبه در جلسه هم اندیشی با نمایندگان تشکل های بخش کشاورزی و جمعی از کشاورزان استان که در سالن دولت استانداری تشکیل شد، گفت: بخشی از مباحث و مسائلی که در این جلسه مطرح شد استانی است و امکان پیگیری و چاره جویی آن در استان وجود دارد و قسمتی هم کشوری است و باید به مسئولان ارشد کشور انتقال داده شود.

وی به کشاورزان وعده داد تمامی مسائل و مشکلات مطرح شده در بخش کشوری را به مسئولان رده بالای کشور انتقال دهد تا آنها در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی های خود لحاظ کنند.

وی با اشاره به اینکه مسائل مربوط به آب در حال حاضر یکی از مهمترین مسائل اساسی کشور وبه تبع استان است، عنوان کرد: میزان بارندگی در کردستان از اول مهر تا ۲۲ فروردین ۳۴۳ میلی متر بوده است که نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته شاهد کاهش ۲ میلی متری بارندگی در استان هستیم.

استاندار کردستان ادامه داد: مدت زمان هرمرتبه بارندگی در استان به گونه ای بود که برای کشت دیم اثراث مثبتی در پی دارد ولی متاسفانه به دلیل کاهش رواناب در بحث تامین آب شرب با مشکل مواجه شده ایم.

زاهدی بیان کرد: میزان بارندگی مذکور تنها دو سانتی متر آب به سد قشلاق سنندج اضافه کرد که آب این سد پاسخگوی نیاز مردم نیست.

وی با بیان اینکه در تمامی دنیا تامین آب شرب در اولویت قرار دارد، افزود: در بخش کشاورزی هم تامین آب باغات در اولویت قرار دارد.

وی در ارتباط به سهم آب استان کردستان اظهارداشت: قرار شده بود که سهم آب استان هم چون بیشتر استان های دیگر کشور در سال جاری کاهش پیدا کند ولی با پیگیری هایی که انجام دادیم سهم گذشته آب استان را تثبیت و مانع کاهش آن شدیم.

استاندار کردستان در بخش دیگری از سخنانش به تسهیلات صندوق توسعه ملی اشاره کرد و گفت: سهمیه بندی برای دریافت تسهیلات از این صندوق برای استان ها نشده است.

زاهدی ادامه داد: از کل تسهیلاتی که از صندوق توسعه ملی برای استان در قالب طرح های ارائه شده تصویب و پرداخت شده ۷۲ درصد آن مربوط به بخش کشاورزی بوده است.

وی در خصوص بازاریابی و فروش محصولات کشاورزی و صادرات آن نیز اظهارداشت: کشاورزان و تولید کنندگان برای فروش و بازریابی و صادرات تولیدات خود نباید منتظر اقدام ارگان ها ونهادهای دولتی باشند بلکه خود باید در این راستا هوشمندانه عمل کنند.

وی بیان کرد: تولیدکنندگان محصولات کشاورزی می توانند برای بازاریابی و صادرات محصولات خود تشکلی را ایجاد کنند و مسئولان استان هم آنها را بدون شک حمایت خواهند کرد.

کد خبر 2532547

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha