به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد پورفرضی بعد از ظهر دوشنبه در حاشیه هماهنگی برنامه ویژه آموزشی خطرات قرص برنج به خبرنگار مهر گفت: با وجود اینکه مجوز فروش این محصول را وزارت بهداشت صادر نمی کند اما به دلیل مضررات با فروش آن برخورد می شود.
وی با اذعان به توقف واردات این قرص، افزود: در حال حاضر فروش این محصول در داروخانه ها ممنوع بوده و فروش به صورت غیر رسمی انجام می شود.
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کارشناسان بهداشت و غذا دارو موظف اند هرکجا عرضه و فروش این محصول را دیدند با فرد خاطی برخورد کنند.
پورفرضی در خصوص چرایی عدم کنترل فروش با وجود اخباری مبنی بر مصرف این قرص به قصد خودکشی، اضافه کرد: علوم پزشکی استان بر اساس توان و وسع خود با این موضوع برخورد می کند.
وی افزود: حتی مصرف این قرص به عنوان سم آفات برنج نیز پذیرفته نیست و بر خلاف تصور عمومی نگه داری در قوطی یا در داخل دستمال قرار دادن آن از نشت سموم خودداری نمی کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با ابراز تاسف از اینکه این قرص در منازل به وفور یافت می شود، اضافه کرد: نتیجه آن در برخی مواقع استفاده نابه جا از این ماده سمی و آفت کش است.
پورفرضی از ساخت برنامه تلویزیونی با هدف آگاه سازی افکار عمومی نسبت به این قرص خبر داد و گفت: این برنامه از صدا و سیمای استان پخش خواهد شد.
وی خواستار اطلاع رسانی دقیق از عوارض جانبی استفاده از این قرص به عنوان آفت کش تاکید کرد و افزود: انتظار ما همکاری خود مردم است تاچنین مواد سمی و خطرناک در دسترس نباشد.
نظر شما