به گزارش خبرنگار مهر، رشید قربانی شامگاه شنبه در دوره آموزشی دانش افزایی و ارتقاء صلاحیت مدیران مدارس دوره اول و دوم متوسطه شهرستان سنندج اظهار داشت: یکی از برنامه های اصلی اداره کل آموزش و پرورش کردستان برگزاری برنامه ها و کارگاه های آموزشی است.
وی با اشاره به روند برگزاری این کارگاه آموزشی عنوان کرد: این برنامه باهدف استقرار کیفیت، دانش افزایی و ارتقای صلاحیت مدیران و مراقبت از برنامه های آموزشی و مدیریت مدارس برگزار می شود و انتظار داریم که برگزاری این دوره های آموزشی همچنان استمرار داشته باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان افزود: در همین راستا در نظر داریم در سال 94 با پوشش و گستره بیشتری همه فرهنگیان اعم از معلم، مربی، مشاور و مدیران مدارس را در برنامه های مختلف آموزشی و توسعه نیروی انسانی شرکت دهیم و در طول سه ماه گذشته نیز حداقل سه دوره آموزشی را صرفا برای مدیران مدارس با حضور اساتید مجرب کشور برگزار کرده ایم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به برخی از اقدامات وزارت آموزش و پرورش در راستای توجه به مسائل معیشتی و حقوق و مزایای فرهنگیان پرداخت و با بیان اینکه با پیگیری و تلاش وزیر آموزش و پرورش طرح رتبه بندی معلمان در سال 94 از اول مهر ماه اجرایی خواهد شد، اظهار داشت: در اجرای این طرح شاخص های عملکردی و رفتاری، مهمترین ملاک تعیین رتبه معلمان است و موضوع تحقیق و تالیف با درصد بسیار محدودی ملاک عمل بوده و به ویژه نقش مقالات در مجلات خارجی از امتیاز خاصی برخوردار نیست.
وی اختصاص سهمیه ویژه برای فرهنگیان در استخدام های جدید آموزش و پرورش را یکی دیگر از اقدامات این وزارت خانه در راستای توجه به خانواده بزرگ فرهنگیان بر شمرد و با بیان اینکه این اقدام در اولین استخدام آموزش و پرورش لحاظ خواهد شد، پیش بینی اقدامات رفاهی از جمله بیمه تکمیلی برای بازنشستگان فرهنگی همراه با شاغلین را از دیگر اقدامات در نظر گرفته شده بر شمرد.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان پرداخت معوقات فرهنگیان را برنامه دیگر آموزش و پرورش ذکر نمود و گفت : به زودی حق التدریس معلمان ، حق الزحمه امتحانات و پاداش بازنشستگان سال 93 نیز پرداخت می شود و برنامه هایی نیز در بخش رفاهی برای فرهنگیان پیش بینی شده است .
در ابتدای این دوره آموزشی طالب محمدی معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش کردستان نیز از مدیریت آموزشگاهی به عنوان مصداقی ترین نوع مدیریت آموزشی و گلوگاه آموزش و پرورش نام برد و گفت: اهداف عمده آموزش و پرورش در بخش مدیریت آموزشگاهی محقق می شود .
وی با بیان اینکه گفتمان غالب چند سال اخیر آموزش و پرورش استان کیفیت آموزشی است؛ گفت: کیفیت یک مفهوم انتزاعی نیست بلکه حالت ویژه ای از نظام آموزشی است که نتیجه یک سلسله اقدامات و عملیات محسوس و مشخص می باشد که باید پاسخگوی نیازهای اجتماعی معین در شرایط زمانی باشد.
محمدی با اشاره به اینکه در عصر حاضر آموزش و پرورش رشد کرده است و به مرحله توسعه رسیده است گفت: رمز ماندگاری آموزش و پرورش توسعه یافته توجه ویژه به کیفیت آموزشی است و عدم ارتقای کیفیت آموزشی، پاشنه آشیل مدیریت آموزشی می باشد.
در ادامه یکی از اساتید دانشگاه نیز به بیان مطالبی پیرامون نگاره های نوین در خصوص استقرار کیفیت فراگیر و پرستاری و مراقبت از برنامه های آموزشی و مدیریتی مدارس در هزاره سوم پرداخت و مدل بنیادین تحول در مدارس از طرق مختلف از جمله منطق RADAR را برای مدیران مدارس تشریح کرد.
نظر شما