به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام اکبر یزدینیاپور پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری پیرامون همایش خادم شریعت با تبریک میلاد امام محمد باقر (ع) و ایام مبارک ماه رجب اظهار داشت: این همایش به منظور بزرگداشت مقام آیت سید حسین الله خادمی در روز پنجشنبه سوم اردیبهشت ماه از ساعت ۸:۳۰ صبح در مدرسه علمیه صدر بازار برگزار می شود.
وی افزود: هدف اصلی این گونه همایش ها بزرگداشت و زنده کردن یاد و خاطره بزرگان و در حقیقیت شناسادن این بزرگان به نسل های جدید است تا سیره عملی آنها چراغ راه نسل های معاصر قرار بگیرد.
مدیر مدرسه علمیه صدر بازار با اشاره به زندگی آیت الله خادمی بیان کرد: ایشان از زمان کشف حجاب یعنی از سال ۱۳۱۴ مبارزه خود را آغاز و با سخنرانی های آتشین خود به مبارزه با رژیم رضاخان پرداخت و در نهضت ملی شدن نفت نیز همراه آیت الله کاشانی بود.
وی ادامه داد: وی همچنین از آغاز نهضت امام خمینی (ره) با انقلاب همگام شد و تا آخر در مسیر انقلاب ایستاد و به عنوان نماینده امام خمینی (ره) در رسیدگی به امور حوزه علمیه اصفهان منصوب شد.
آیت الله خادمی جامع فقاهت، علم و تقوا بود
حجت الاسلام یزدینیاپور تصریح کرد: آیت الله خادمی جامع میان فقها و از جمله فعالان و شخصیت های مهم سیاسی و اجتماعی اصفهان بود.
وی با اشاره به تحصن تاریخی مردم مبارز اصفهان در سال ۱۳۵۷ در منزل ایشان که در پی دستگیری آیت الله طاهری صورت گرفت، بیان داشت: این تحصن در نهایت منجر به اعلان حکومت نظامی در اصفهان و خلق حماسه پنجم رمضان گردید که نقش موثری در تسریع روند پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی داشت.
مدیر مدرسه علمیه صدر بازار با بیان اینکه آیت الله خادمی در سن ۲۱ سالگی به درجه اجتهاد رسیدند، اضافه کرد: ایشان از اساتید مهمی همچون میرزای نایینی، سید ابوالحسن اصفهانی و آقا ضیاء عراقی اجازه اجتهاد داشتند.
وی تاکید کرد: امام خمینی (ره) به مناسبت رحلت ایشان فرمودند که این عالم متقی بحق خادم صادق شریعت و حافظ حدود اسلام و سرمشق تقوا و علم و عمل برای دیگران بود؛ امثال این شخصیت ها که یادگارسلف صالح و نمونه هایی از بزرگان علم و تقوا بودند ذخیرههایی بوده و هستند که ما باید با جان و دل قدرشان را بدانیم و در حیات و مماتشان از سیره حسنه آنها پیروی کنیم.
برگزاری ۲۵ جلسه درس خارج روزانه در مدرسه علمیه صدر بازار
حجت الاسلام یزدینیاپور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت های مدرسه صدر بازار بیان داشت: در این مدرسه که به عنوان مرکز حوزه علمیه اصفهان معروف و مطرح است بزرگان و علمای زیادی اشتغال و تحصیل داشتند که از جمله آنها جهانگیرخان قشقایی، آخوند کاشی، آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی و بزرگان معاصر همچون مرحوم آیت اله صافی، آیت الله فیاض و آیت الله صادقی هستند.
وی با اشاره به اینکه حوزه های علمیه اصفهان و خراسان مستقل بوده و پس از قم جایگاه برتری در سطح کشور دارند، ادامه داد: هم اکنون نیز دروس خارج و سطح عالی حوزه در این مدرسه برقرار است؛ حدود ۳۰۰ نفر از طلاب سطح (پایه یک تا ۱۰) تحصیل می کنند و ۲۵۰۰ نفر از فضلای حوزه در این مرکز به تحصیل و تدریس اشتغال دارند.
مدیر مدرسه علمیه صدر بازار ابراز داشت: هر روز ۲۵ تا ۲۶ جلسه درس خارج در مدرسه صدر بازار برگزار می شود و دروس خارج آیت الله مظاهری، آیت الله مهدوی و آیت الله بهشتی از جمله دروس خارج برگزار شده در این مدرسه هستند.
نظر شما