به گزارش خبرنگار مهر، «دن بلازر»، استاد بازنشسته روانشناختی این دانشگاه، در گفتگو با مطبوعات عنوان کرد: «تغییر در عملکرد و توانایی مغز بخشی از روند پیری است که در همه اتفاق می افتد. وسعت و ماهیت این تغییرات بسیار متفاوت و تدریجی است، و روند پبری می تواند دارای هر دو تاثیرات منفی و مثبت بر ادراک و مهارت های فکری فرد باشد. دانش و معرفت با بالارفتن سن افزایش می یابد، اما حافظه و دقت می تواند کاهش یابد.»
اما به گفته این مرکز، افراد می توانند با انجام اقداماتی نظیر فعالیت های فیزیکی، کاهش و مدیریت فاکتورهای پرخطر بیماری های قلبی نظیر فشار خون بالا، دیابت و سیگار کشیدن، به سلامت مغز خود کمک کنند.
طبق گزارش این موسسه، سایر اقداماتی که ممکن است به ذهن در مقابل روند پیری کمک کند شامل داشتن فعالیت اجتماعی و فکری و تلاش برای یادگیری مطالب جدید است. خواب کافی و رفع اختلالات مربوط به خواب هم می تواند کمک کننده باشد.
در این مطالعه به افراد توصیه می شود که قبل از مصرف هرگونه محصول دارویی، مکمل ها و برنامه های تمرینی با هدف بهبود تفکر، به خوبی آنها را ارزیابی نمایند.
این تیم تحقیق در مورد مزایای احتمالی پازل ها، کتاب خواندن، و آموختن یک آلت موسیقی برای ذهن مطمئن نیست. همچنین شواهد کمی دال بر تاثیر ویتامین ها و مکمل ها بر سلامت ذهن و فکر وجود دارد.
نظر شما