وي افزود: وزراي دو وزارتخانه راه و ترابري و مسكن و شهرسازي بعنوان دستگاههاي اجرايي پر مصرف سيمان در كشور در خصوص كمبود و تاثيرآن در روند اجرايي پروژه هاي عمراني توضيحاتي ارايه دادند.
مخبر كميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: در اين جلسه همچنين معاون صنايع معدني وزارت صنايع و معادن در زمينه توليد سيمان و اقدامات كارخانه هاي توليد كننده آن گزارشي را ارايه كرد.
وي با اشاره به حضور مديران عامل سه كارخانه عمده توليد كننده سيمان از جمله سيمان تهران، خوزستان تصريح كرد: مديران اين كارخانه ها قطعي گاز را از عوامل مهم براي كاهش روند توليد سيمان و در نتيجه كمبود آن در كشورنام بردند.
به گفته وي، در اين جلسه همچنين وزارت بازرگاني اورهال كردن و تعميرات خطوط توليد را از جمله عوامل مهم دركاهش توليد و كمبود سيمان دانست .
آذروش گفت: با توجه به اهميت سيمان در اجراي پروژه هاي عمراني و نقش موثر آن در پيشرفت كارهاي عمراني ، كميسيون عمران مجلس نيزاز كارخانه ها و واحدهاي توليد كننده خواست كه اورهال كارخانه ها و تعميرات را به ماهها و فصولي از سال كه زمان اوج مصرف سيمان نمي باشد، موكول كنند.
وي افزود: در اين ميان متاسفانه نظارت بر توزيع سيمان توسط دستگاههاي مربوطه ضعيف مي باشد كه بايد مورد بازنگري قرار گيرد.
مخبر كميسيون عمران مجلس نيزبا اشاره به بازگشت سيمان به سبد حمايتي دولت تصريح كرد: متاسفانه اين امرغير كارشناسانه مي باشد .
وي خاطر نشان كرد: به اين ترتيب كميسيون عمران مجلس بر واگذاري سيمان از طريق بورس سهام تاكيد داشتند كه سهام سيمان و توزيع آن از طريق بورس صورت گيرد.
آذروش گفت: درابتداي واگذاري سيمان به بورس مشكلاتي ايجاد خواهد شد اما به مرور زمان بازار سياه، افزايش قيمت و ... كاهش خواهد يافت و به وضعيت مطلوب مي رسد.
وي درباره توضيحات وزارت صنايع و معادن در خصوص سيمان، افزود: وزير صنايع و معادن نيز از درسدت اقدام بودن روند ساخت كارخانجات و افزايش توليد خبر داد و پيش بيني مي شود كه در سالهاي 85 و 86 ميزان مصرف سيمان نسبت به توليد آن كاهش يابد.
نظر شما