به گزاش خبرنگار موسيقي "مهر"، مارتين ور (بنيانگذار گروه موسيقي "هون سونتين") و وينس كلارك (عضو گروه "اريژر") به عنوان مبتكران اين شيوه اعلام كردند قرار است پيامهاي ضبط شده به اثرهنري آنها اضافه شود. اين اثر در نمايشگاهي با همين موضوع نمايش داده خواهد شد. پيام هاي ضبط شده در كنار كارهاي افرادي چون تريسي امين و آليسون لپر (از نسل جديد هنرمندان بريتانيايي) در نمايشگاه سازمان عفو بينالملل با عنوان "دنيايي را تصور كنيد ..." عرضه ميشود. عفو بينالملل اميدوار است اين نمايشگاه بازديدكنندگان را تشويق كند تا در مورد چگونگي تاثير خشونت عليه زنان بر زندگي خود، فكر كنند.
اين ابتكار بخشي از طرح "حفاظت از بشر" عفو بينالملل است و قصد دارد از اين راه يك ميليون حامي جديد جذب كند. كيت آلن، مدير دفتر سازمان عفو بينالملل در بريتانيا، در اين باره گفت: "نمايشگاه دنيايي را تصور كنيد ... روشي عالي براي درگير كردن دوستداران هنر با اين پيام است." مارك كوئين، مجسمهساز بريتانيايي از ديگر هنرمنداني است كه آثاري را براي اين برنامه توليد خواهد كرد. گالري بارجهاوس در لندن محل برگزاري اين نمايشگاه است كه از روز 25 نوامبر 2005 افتتاح ميشود.
بنا بر گزارش سايت هنر و موسيقي، اين نخستين بار نيست كه هنرمندان محبوب و پرطرفدار در فعاليت هاي بشر دوستانه مشاركت مي كنند. چند هفته پيش نيز اهالي موسيقي و برخي بازيگران معروف انگليس نظير جيمز نسبيت در شرق لندن گرد هم آمدند تا به پيشبرد يك برنامه حقوق بشري كمك نمايند.
در ماه ژوئيه 2005 در يك رويداد عظيم ديگر، صدها خواننده معروف موسيقي در برنامه اي كه تكرار كنسرت خيريه باب گلدوف، خواننده و آهنگساز، در سال 1985 بود، "براي دستيابي به عدالت سياسي" به اجراي برنامه پرداختند. علاقه مردم و خصوصا جوانان به ستارگان عامه پسند، نقش ويژه اي در حساس كردن جامعه نسبت به موضوعاتي چون فقر، حقوق بشر، كودكان يا بيماري هاي لاعلاج، به آنان داده است. مشاركت هنرمندان در برنامههاي بشردوستانه اينك به سنتي فراگير در ميان آنان بدل شده است. بسياري از ستارگان سينما هر سال به عنوان سفير سازمان ملل در زمينههاي مختلف فعاليت ميكنند.
نظر شما