به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی هرمزگان، محمد شکاری با بیان این مطلب اعلام کرد: واگذاری بهره برداری این پروژه مهم بهداشت و درمانی قشم به دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان از مهمترین دستاوردهای سفر ریاست جمهوری به قشم در نوروز ۹۴ بود.
وی با اشاره به تاکید ریاست جمهوری برای بهره برداری از بیمارستان پیامبر اعظم (ص) در فروردین ماه جاری، یادآور شد: به دلیل آماده نبودن کامل بخش تاسیسات این پروژه بزرگ، متاسفانه بهره برداری از این بیمارستان به آخر اردیبهشت ماه سال جاری موکول شده است.
به گفته شکاری، هر هفته دو جلسه در استان و منطقه آزاد قشم با حضور رئیس، معاونان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و مسئولین شبکه بهداشت و درمان قشم با هدف بهره برداری سریعتر و ارایه خدمات مناسب به بیماران در این پروژه بهداشتی و درمانی برگزار می شود.
وی با اشاره به مراحل خرید یک دستگاه سی تی اسکن و MRI برای این مجموعه درمانی، گفت: علاوه بر انتقال ۲۰ پزشک متخصص و ۱۵۰ پرسنل پرستاری بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س) شهر قشم به بیمارستان جدید، مجوز بکارگیری ۱۰۰ پرستار و کادر درمانی نیز با جدیت دنبال می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان همچنین از برنامه خرید یک دستگاه آمبولانس دریایی جدید و یک آمبولانس هوایی برای قشم در راستای دستورالعمل وزیر بهداشت و درمان و علوم پزشکی جهت ارایه خدمات مناسب حوزه بهداشت و درمان در منطقه آزاد قشم، نام برد.
وی در پایان با اشاره به تلاش سازمان منطقه آزاد قشم و دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان برای راه اندازی مناسب بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی پیامبر اعظم (ص) قشم، تصریح کرد: این پروژه مهم درمانی باید به صورت کاملا استاندارد به بهره برداری برسد و از مردم و رسانه ها انتظار داریم با صبر و بردباری خود، ما را در این زمینه یاری کنند.
بهره برداری از بیمارستان پیامیر اعظم (ص) قشم که با حدود ۸۰۰ میلیارد ریال هزینه توسط سازمان منطقه آزاد قشم ساخته و به میزان قابل توجهی نیز تجهیز شده است، نهم فروردین ماه در سفر ریاست محترم جمهوری و وزیر بهداشت و درمان به این جزیره، طی تفاهم نامه ای که به امضای اکبر ترکان دبیر شورای عالی مناطق آزاد و سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت و درمان رسید به دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان واگذار گردید.
نظر شما