به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا فولادوند ظهر شنبه در چهارمین جشنواره دانش آموزی نوجوان سالم، اظهار داشت: نیروی انسانی بزرگترین و مهمترین سرمایه جوامع بشری است.
وی با بیان اینکه جوانان و نوجوانان گل سرسبد نیروی انسانی هستند، ادامه داد: به لطف نظام جمهوری اسلامی، نیروی انسانی فرصت یافت تا در مکنب قرآن و اسلام تربیت شود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به اینکه جوانان ایران از مهمترین سرمایه های جوامع انسانی در جهان محسوب می شوند، افزود: با توجه به وسعت و گسترش فساد در بین جوانان غربی، جوانان ما در جوامع غربی نیز از مقبول ترین جوانان هستند.
فولادوند جذب جوانان ایران با ترفندهای مختلف توسط غربیان را نشانه این مقبولیت دانست و گفت: غرب به دنبال آوردن جوانان ایران در مجموعه خود است که این نشانه سرآمد و پاکی جوانان کشور است.
وی با اعلام این مطلب که بی شک جوانان می توانند کشور را به اوج اقتدار برسانند، گفت: اگر جامعه ما به عنوان یک جامعه پیشرو مطرح شده، به دلیل ایفای نقش جوانان است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان با برشمردن ویژگی های جوان و نوجوان سالم، بیان داشت: ایمان به خدا، احترام به پدر و مادر، تعیین هدف، تلاش و کوشش، برگزیدن دوستان مناسب و انجام ورزش ها و تفریحات مناسب از مجموعه خصوصیات و رفتارهایی است که نوجوان سالم به آن روی می آورد.
فولادوند به اقدامات مفید و موثر آموزش و پرورش در راستای شکوفایی استعداد نوجوانان اشاره و عنوان کرد: در حوزه آسیب های اجتماعی و پیشگیری از مواد مخدر اقدامات مناسبی در استان صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه در سال ۹۲ استان همدان در رتبه ۲۲ مبارزه با مواد مخدر قرار داشت، افزود: با ارزیابی صورت گرفته در سال ۹۳ جایگاه استان با انجام فعالیت های مناسب در پیشگیری از مواد مخدر به رتبه هشتم ارتقا یافته است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با افزودن این نکته که باید به بیان راهکارها و برنامه های سازنده در راستای استفاده بهینه از سرمایه های جوان پرداخت، گفت: باید تلاش کنیم نوجوانان خود را در بستر اسلام رشد دهیم.
فولادوند افزود: پیامبر گرامی اسلام (ص) همواره بیشترین احترام را در مورد نوجوانان بکار می بردند و به آنان شخصیت می دادند و ما نیز باید با الگو قرار دان این رفتار، زمینه را برای ابراز وجود نوجوانان فراهم کنیم.
وی همچنین گرایش به مصرف مواد مخدر صنعتی در جامعه را روبه رشد دانست و گفت: فقر فرهنگی در این زمینه در خانواده ها به چشم می خورد که در برای افزایش دانش آنان نیاز به برگزاری کارگاه های خانوادگی در سطح جامعه وجود دارد.
لازم به ذکر است در این جشنواره متن پیام معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در خصوص افزایش مهارت های خودمراقبتی در مقابل رفتارهای پرخطر و شیوه زندگی سالم در مدارس، قرائت و از ۲۵ برگزیده دانش آموز و مربی تجلیل شد.
نظر شما