به گزارش خبرنگار مهر آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی در آیین تجلیل از خیرین، حامیان و فعالان سلامت استان قم که قبل از ظهر شنبه در دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد ماه رجب بیان کرد: افراد خیر میتوانند به الگویی برای آیندگان تبدیل شوند و خیرین باید بدانند که هر سنگ بنای خیری را میگذارند محوری برای جمع شدن اهل خیر پیرامون وی میشوند و اینگونه به الگو تبدیل میشوند.
وی ادامه داد: گاهی اینگونه از ما سئوال میشود که کمک به رفع فقر و گرسنگی مهمتر است یا کمک برای سلامت افراد که در این راستا بر اساس روایتی از علی(ع) درست است که فقر یکی از بلاها است اما بیماری بدتر از فقر است و خدمت به بیمار از خدمت به فقیر بهتر است و در این بین کمک به مداوای بیماری روحی از مداوای بیماری جسمی بالاتر است.
عضو جامعه مدرسین حوزه با بیان اینکه افرادی چون پزشک، روحانی، مسئولان و خیرین به عنوان ملجأ مردم هستند، ابراز داشت: کسی که در دنیا ملجأ مردم باشد و مردم برای رفع نیازهای خود به وی مراجعه کنند، در قیامت خداوند ملجأ او خواهد شد.
افزایش خدمات در بخش بهداشت و درمان طی دو سال اخیر
وی به خدمات دولت طی دو سال اخیر در بخش بهداشت و درمان اشاره کرد و گفت: این خدمات کاملا مشهود است و مردم در این زمینه احساس راحتی میکنند و بسیاری از عملها که با قیمت بالا انجام میشد در حال حاضر با قیمت مناسب انجام میشود و قدمهای خوبی نیز در این زمینه در قم برداشته شده است.
آیت الله فاضل لنکرانی به عملکرد خیرین قم اشاره و عنوان کرد: خیرین قم دارای سبقه دینی بوده و با انگیزه دینی وارد میدان شدهاند و منشأ خیرات فراوانی در قم هستند.
وی در ادامه به عقب ماندگی قم در زمینه بهداشت و درمان اشاره کرد و گفت: قم نیازمند تحول از لحاظ بهداشت و درمان است.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با اشاره به یکی از بیمارستانهای قم بیان کرد: وقتی انسان وارد بیمارستان میشود به خوبی مشاهده میکند که امکانات در مقابل این همه نیاز کافی نیست.
نظر شما