به گزارش خبرگزاری مهر، مجید رضازاده در نشست خبری خود با اشاره به اینکه سلامت موضوع گسترده و ملی است اظهار داشت: موضوع سلامت تنها به عهده یک یا دو وزارتخانه نیست و کل سیستم دولت باید درگیر آن و ارتقای آن باشد.
وی تصریح کرد: ما اعتماد کار بینبخشی و سازمانی داریم و به همین دلیل از ظرفیت سایر دستگاهها برای ارائه خدمات مطلوبتر استفاده میکنیم.
رضازاده خاطرنشان کرد: دو مأموریت اساسی و مهم در این مجموعه پیشبینی شده است که از آن جمله میتوان به پیشگیری از معلولیتها و همچنین آسیبهای اجتماعی اشاره کرد.
رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی افزود: ما به دنبال افزایش برنامهها و همچنین کیفیت آنها هستیم تا بتوانیم ورودیهای سازمان را کاهش و در نهایت بار دولت را کمتر کنیم.
رضازاده با اشاره به فعالیت دفاتر زیرمجموعه مرکز توسعه پیشگیری بهزیستی گفت: ارائه خدمات مشاورهای، برنامههای پیشگیری و درمان اعتیاد و همچنین برنامههای کاهش آسیبهای اجتماعی از جمله آیکنها و برنامههایی است که از زیرمجموعه مرکز توسعه پیشگیری توسط دفاتر مختلف این مجموعه انجام میشود.
وی ادامه داد: ما به دنبال افزایش سواد سلامت آحاد جامعه هستیم و با آگاهسازی میتوانیم از معلولیتها و آسیبهای اجتماعی بکاهیم.
رضازاده ادامه داد: در حوزه سلامت روان رویکرد ما از مرکز محور به سمت جامعه محور است و به دنبال ارتقای سلامت و پیشگیری از مشکلات سلامت روان جامعه هستیم.
وی گفت: دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در سازمان بهزیستی در حال تغییر رویکرد است و در این بخش بنا داریم به سمت مهارتهای زندگی و آموزش آنها گام برداریم که در این زمینه تمهیدات لازم در نظر گرفته شده است.
رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی ادامه داد: ارتقای هویت فردی، خانوادگی و ملی در دستور کار مرکز توسعه پیشگیری قرار گرفته است و ما بنا داریم با اجرای برنامههای مختلف به سمت ترویج حقوق شهروندی و مسئولیتپذیری گام برداریم.
رضازاده ادامه داد: با راهاندازی سامانه رصد آسیبهای اجتماعی میتوانیم آمار دقیقی از آسیبها در بخشهای مختلف داشته باشیم و این سامانه میتواند ما را در تدوین برنامهها کمک کند.
وی گفت: تمامی برنامههای ما در راستای سیاستهای جمعیتی و کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری است و اخیراً نیز ریاست جدید سازمان بهزیستی برنامههای ویژهای را برای پیشگیری از معلولیتها ابلاغ کرده است.
نظر شما