۳۰ آبان ۱۳۸۴، ۱۲:۱۷

سرپرست سازمان هواپيمايي كشوري در گفت وگو با "مهر" خبر داد:

قطع پرواز شركت هاي هواپيمايي داخلي به 3 جزيره تركيه

قطع پرواز شركت هاي هواپيمايي داخلي به 3 جزيره تركيه

سرپرست سازمان هواپيمايي كشوري از قطع پروازهاي شركت هاي هواپيمايي داخلي به سه جزيره "مارماريس"، "بدروم" و "آنتاليا" تركيه از نيمه دوم امسال خبر داد.

نورالله رضايي نياركي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري"مهر" گفت: البته شركت هاي هواپيمايي داخلي براي برقراري پرواز در فصل پاييز و زمستان امسال هم به سه جزيره "مارماريس"، "بدروم" و "آنتاليا" تركيه برنامه ريزي نكردند.

وي افزود: در اعطاي مجوز جديد براي پروازهاي خارجي بايد از هر نظر از جمله منافع اقتصادي، فرهنگي و سياسي توجه داشته باشيم.

نياركي اظهارداشت: اولويت اول سازمان هواپيمايي كشوري ارايه خدمات به مناطق محروم كشور در سال جاري است.

به گزارش مهر، به دستور وزارت راه و ترابري ، قطع پروازهاي شركت هاي هواپيمايي داخلي به اين سه جزيره صورت گرفته است.

برهمين اساس، قرار است شركت هاي هواپيمايي داخلي پروازهاي خود به مناطق محروم كشور را نيز افزايش دهند.

گزارش خبرنگار"مهر" از آژانس هاي هواپيمايي واقع شده در خيابان ويلا و خيابان هاي فرعي موجود در اين منطقه نيز حاكي از آن است كه شركت هاي هواپيمايي خارجي از جمله تركيش اير ويز به سه جزيره "مارماريس"، "بدروم" و "آنتاليا" همچنان پرواز برقرار دارند .

اين گزارش مي افزايد: بر طبق آمارهاي موجود، ساليانه حدود 450 ميليون دلار ارز با سفر ايراني ها به تركيه از كشور خارج مي شود.

آمارهاي موجود در ارتباط با سفر ايراني ها به تركيه حاكي از آن است كه بيش از 450 هزار نفر ساليانه از طريق حمل و نقل زميني ، ريلي و هوايي به كشور تركيه سفر مي كنند.

اگر هر فردي به طور متوسط هزار دلار همراه خود به كشور تركيه حمل كند ، ساليانه حدود 450 ميليون دلار ارز از كشور از اين طريق خارج مي شود.

گزارش"مهر" مي افزايد: پيش از اين چهار شركت هواپيمايي ماهان، ايران اير، كاسپين و كيش اير هر كدام در هفته دوبار به سه جزيره آنتاليا، بدروم و مارماريس پروازهاي مستقيم داشتند.

براساس اين گزارش، پيش بيني مي شود تنها شركت هاي هواپيمايي داخلي در تابستان امسال حدود 24 هزار نفر به اين سه جزيره تركيه مسافر حمل كرده اند كه اين رقم با احتساب پروازهاي مستقيم شركت هاي هواپيمايي خارجي از ايران به اين جزاير، بيش از دو برابر مي شود.

آمارهاي ديگر اعلام شده نيز حاكي از آن است كه تاكنون ميلياردها  دلار ارز از كشور خارج و به سمت بازارهاي دوبي سرازير شده است.

به گزارش مهر خروج هر يك ميليارد دلار ارز از كشور معادل از دست رفتن صد هزار فرصت شغلي است كه به اين ترتيب با خروج 450 ميليون دلار ارز از كشور توسط مسافران به تركيه  ساليانه حداقل 45 هزار فرصت شغلي در كشورمان از دست مي رود.

کد خبر 256303

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha