به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر مجد شامگاه دوشنبه در جلسه بررسی وضیت اشتغال شهر کلاته رودبار دامغان در محل فرمانداری این شهرستان ضمن اشاره به وجود ۱۲ معدن در این منطقه اظهار داشت: تقویت معادن می تواند به اشتغال کمک فراوان کند.
وی با تاکید بر اینکه کلاته رودبار یکی از فعالترین شوراهای منطقه را دارد که به جد پیگیر امور حوزه شهری و اشتغال است افزود: فعال نگه داشتن معادن همواره مورد تاکید این شورا بوده است.
ایجاد شغل پایدار نیازمند همراهی و همدلی همه مسئولان
نماینده عالی دولت در شهرستان دامغان اضافه کرد: برای توسعه پایدار باید به وضعیت اشتغال و اقتصاد منطقه کمک کرد و این امر نیازمند همراهی و همدلی همه مسئولان به ویژه شورای اسلامی شهر است.
مجد تصریح کرد: یکی از راه های تقویت و فعال کردن معادن شهر کلاته رودبار حمایت از بخش خصوصی و سرمایه گذاران است و این موضوع مهم باید سر لوحه کار قرار گیرد تا در صورت نیاز جلسه ای با بخش خصوصی و سرمایه گذاران در بخش معدن تشکیل شود.
وی با بیان اینکه منابع دولتی ما محدود است افزود: نباید همه اتکا ما به منابع دولتی باشد بلکه باید از ظرفیت سرمایه گذاران به ویژه سرمایه گذاران بومی بهره گرفت.
فرماندار شهرستان دامغان گفت: برای بر طرف شدن مشکل اشتغال شهر کلاته رودبار باید با طرح و برنامه حرکت کنیم و طرح ها و برنامه ها دارای توجیه اقتصادی باشد.
ضرورت جلوگیری از مهاجرت شهروندان کلاته رودباری
رئیس شورای اسلامی شهر کلاته رودبار نیز در این جلسه اظهار داشت: در سال ۹۱ تعداد ۲۱ خانوار از شهروندان منطقه و در سال ۹۳ تعداد ۴۳ خانوار به دلیل نبود شغل از این شهر به شهرهای دیگر استان مهاجرت کردند.
قربان جنتی افزود: یکی از اقداماتی که باید مسئولان برای عدم مهاجرت شهروندان کلاته رودبار انجام دهند ایجاد شغل پایدار است که متاسفانه تاکنون در این راستا هیچگونه گامی برداشته نشده است.
وی با اشاره به اینکه کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان دامغان پنج میلیارد ريال اعتبار با هدف ایجاد اشتغال برای این شهر هزینه کرده است اظهار داشت: صندوق کار آفرینان نیز حمایت هایی از شرکت های موجود داشته است.
رئیس شورای اسلامی شهر کلاته رودبار دامغان با یادآوری اینکه بیشترین اشتغال موجود این شهر در بخش معدن است، گفت: زغال های استخراج شده از معادن موجود که بیشتر به صورت بخش خصوصی بوده خریدار ندارد و زمینه بیکاری کارگران را به همراه دارد.
وعده معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خمینی (ره) عملی نشد
جنتی یادآور شد: برای بیشتر بانوان بیکار منطقه که افرادی تحصیل کرده و دارای توانمندی های هنری هستند می توانیم با تامین منابع مالی در زمینه ساخت تابلو فرش، گلیم بافی، جوراب بافی و تولید گل های مصنوعی شغل ایجاد کنیم.
وی با اشاره به سفر سال گذشته معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خمینی (ره) کشور به شهرستان دامغان و وعده چهار میلیارد ريالی وی برای ایجاد کارگاه های سنگ های قیمتی و گوهر تراشی گفت: تاکنون یک ريال از این اعتبار تخصیص نیافته است.
رئیس شورای اسلامی شهرکلاته رودبار یادآورشد: ۱۹۴ جوان کلاته رودبار متقاضی دریافت تسهیلات هستند که از این تعداد ۸۰ نفر را بانوان تشکیل می دهند.
جنتی تصریح کرد: بزرگترین ظرفیت کشاورزی و دامداری را در شهر کلاته رودبار داریم که متاسفانه باید گفت در حال حاضر ۶۰ درصد این واحدها تعطیل شدند.
وی با بیان اینکه ۳۰ نوع شغل در این شهر وجود دارد گفت: بخش طیور در شهر کلاته رودبار خالی است.
در این جلسه مدیران کشاورزی، فنی و حرفه ای برادران، تامین اجتماعی، صنعت، معدن وتجارت، معادن برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار، کمیته امداد امام خمینی (ره) و اعضای شورای اسلامی شهر کلاته رودبار هر یک به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در زمینه ایجاد اشتغال، فعالیت ها و اقدامات انجام شده پرداختند.
شهر کلاته رودبار از توابع بخش مرکزی شهرستان دامغان و در ۴۵ کیلومتری شمال این شهرستان واقع شده و دارای سه هزار و ۷۰۰ نفر جمعیت و شغل اصلی مردم آنها دامداری، کشاورزی و فعالیت در معادن است.
نظر شما