۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۵:۲۱

افزایش ۲۹ درصدی ترانزیت در فروردین ۹۴

افزایش ۲۹ درصدی ترانزیت در فروردین ۹۴

در فروردين ماهه سال ۹۴، بيش از يك ميليون و ۵۹ هزار تن كالا از كشور ترانزيت شد كه نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۲۹ درصد افزايش يافته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدجواد عطرچيان مديركل دفتر ترانزيت و پايانه‌هاي مرزي با اعلام اين خبر، افزود: در پي اقدامات انجام شده از سوي اين سازمان در زمينه توسعه و بهبود زيرساخت‌هاي حمل و نقل و تقويت كريدورهاي ترانزيتي از مسير جمهوري اسلامي ايران طي مدت مذكور از مجموع كالاهاي ترانزيت شده، ۵۱۸ هزار تن را مواد نفتي و ۵۲۰ هزار تن را مواد غيرنفتي تشكيل داده‌اند كه عمده‌ترين بخش مواد غيرنفتي كالاهايي نظير مواد سوختي، انواع تركيبات شيميايي، انواع پنبه، بوده است.

مديركل دفتر ترانزيت و پايانه هاي مرزي افزود: در مدت زمان مذكور، از ميان مرزهاي كشور پرويز خان در استان كرمانشاه  با۲۷۶  هزار تن معادل ۲۶ درصد فعال‌ترين مرز در زمينه ترانزيت ورود كالا به شمار مي‌رود. پس از آن مرزهاي بندر عباس، باشماق و بازرگان در رده‌هاي بعدي قرار دارند.

وي در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: در زمينه ترانزيت خروج كالا از كشور، بندر امام با ۴۳۴ هزار تن معادل  ۴۱ درصد در رده نخست و پس از آن مرزهاي بندرعباس، بازرگان، لطف‌آباد و سرخس در رده‌هاي بعدي قرار دارند.

عطرچيان بيشترين حجم تردد كاميون‌هاي حامل بار ترانزيتي را از مبدأ عراق به مقصد امارات اعلام كرد و افزود: از ۴۷ هزار دستگاه تعداد سفر كاميون‌هاي حمل كننده كالاهاي ترانزيتي، ۲۶ هزار دستگاه معادل ۵۶ درصد توسط كاميون ايراني و مابقي توسط ساير مليت‌ها از كشور حمل شده است.

وي خاطرنشان كرد: در صورت روان سازي و كاهش زمان و هزينه هاي ترانزيت كالا از كشور ، افزايش ميزان ترانزيت كالا در سال جاري تا حدود ۱۵ ميليون تن در سال نيز دور از دسترس نمي باشد و جمهوري اسلامي ايران به دليل موقعيت استراتژيك و ژئو پلتيك خود به عنوان چهار راه ترانزيتي آسيا و اروپا داراي پتانسيل هاي كافي براي افزايش ترانزيت كالا و مسافر از طريق شيوه هاي گوناگون حمل و نقل است.

کد خبر 2567853

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha