دلاور بزرگ نیا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بر اساس آمار و نظرسنجی مسافران بیش از ۷۰ درصد آنها علاقمندی سفر به مازندران را استفاده از دریا عنوان کردند.
وی با بیان اینکه توجه به صنعت گردشگری دریایی یکی از تاکیدات مهم استاندار مازندران است، بیان کرد: استفاده از دریا و مواهب دریایی می تواند برای استان بسیار درآمدزا باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به اینکه ۱۵۰ نوع محصول دریایی در سطح دریا وجود دارد، گفت: اما تا کنون توانستیم ۱۰نوع از آنها را
شناسایی کنیم.
بزرگ نیا با بیان اینکه پارکینگ های کشتی های دریایی در بنادر و مراکز شناوری تفریحی و توریستی ایجاد شود، عنوان کرد: پارکینگ های کشتی های دریایی می تواند جلوه زیبایی به دریا ببخشد و موجب جذب گردشگران بیشتری شود.
وی تولید صنایعدستی با محصولات دریایی را نقشی موثر در رونق اقتصادی استان دانست.
فرمانده مرزبانی مازندران نیز اظهار داشت: استان مازندران ۴۷۷کیلومتر مرز دریایی با چهار کشور همسایه دارد.
هوشنگ حسینی با بیان اینکه استعداد و پتانسیل لازم برای استفاده از موهبت الهی دریا در خصوص جذب توریست در سطح استان وجود دارد، به نگاه مثبت استاندار مازندرن در خصوص مجتمع های تفریحی بیان کرد:آمادگی صدور مجوز برای تمام کلوپ های تفریحی و ورزشی را داریم.
ساماندهی ۲۰۰۰ فروند شناور تفریحی
وی با اشاره به ساماندهی دو هزار فروند شناور تفریحی در استان خاطرنشان کرد: کلوپ های تفریحی برای حفظ امنیت دریانوردی همکاری لازم را با مجموعه فرماندهی دریانوردی داشته باشند.
فرمانده مرزبانی مازندران با بیان اینکه شناورهای تفریحی تنها دو ماه اجازه فعالیت دارند، گفت: شناورها مجوز لازم را از فرماندهی دریابانی و بنادر دریانوردی اخذ کرده و در کنار آن داشتن کپسول اطفای حریق، سطل و آشنایی با فن شناوری لازم بوده تا در صورت بروز مشکل نسبت به نجات جان مسافران اقدام کنند.
حسینی استفاده از جلیقه نجات برای مسافران را ضروری دانست و گفت: در صورت هر گونه کوتاهی در این امر نسبت به متوقف نمودن شناورها اقدام می شود.
وی با اعلام اینکه استان مازندران تنها استانی است که در امر شناورها توانسته نسبت به ساماندهی همه شناورها اقدام کند، افزود: در صورت مشکل در بحث امنیت دریانوردی با کوچکترین نشانه از شناورها می توانیم مالک آن راشناسایی نماییم.
فرمانده مرزبانی مازندران با بیان اینکه تلاش ما رونق استفاده از دریا و اشتغال زایی است، بیان کرد: نداشتن مقر دریابانی در سطح دریا را از مهم
ترین مشکلات دریابانی داست.
حسینی با بیان اینکه ما به عنوان مسئول و متولی امنیت دریانوردی هستیم گفت: همه دستگاهها و سازمانهایی که در سطح دریا در بحث توریست پذیری اقدام می کنند باید با ما هماهنگ باشند.
فرماندار بابلسر نیز با بیان اینکه در بحث مدیریت بر دریا با مشکلات زیادی مواجه هستیم، اظهار داشت: وجود دریا به عنوان یکی از مواهب طبیعی می تواند نقش بسیار ارزشمندی در تامین مواد غذایی، اقتصاد و درآمدزایی داشته باشد.
سیدعلی اسد با بیان اینکه تا کنون نتوانستیم استفاده درست از این مواهب الهی داشته باشیم، گفت: استفاده از دریا همواره برای ما با بیشترین هزینه کمترین درآمد را به همراه دارد.
وی طول ساحل شهرستان بابلسر را ۲۸کیلومتر عنوان کرد و افزود: بخش اعظمی از این سواحل قابل استفاده است.
نماینده عالی دولت در شهرستان با بیان اینکه بابلسر رتبه نخست جذب گردشگر در استان را دارا می باشد، بیان کرد: با اینکه وجود گردشگر می تواند موجب رونق اقتصاد و توسعه شهرستان شود اما تاکنون نتوانستیم در این امر موفق باشیم که نیاز است با برنامه ریزی مناسب زمینه ای برای رونق کسب و کار و توسعه اقتصادی فراهم شود.
در ایام نوروز بیش از ۱۰ میلیون مسافر در مازندران اقامت داشتند که درصد بالایی از آنان برای استفاده از دریا به این استان سفر کرده اند.
اسد توسعه صنعت گردشگری دریایی را یکی از مهم ترین عوامل درآمدزایی و توسعه اقتصادی دانست و ابراز امیدواری کرد: بتوانیم گامهای موثری در این زمینه برداریم.
نظر شما