مجید ابهری در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: این پژوهش در قالب پرسش نامه و پایش میدانی در سال گذشته از سوی گروه اجتماعی بنیاد علوم رفتاری در مناطق جنوب، جنوب غربی، شرق و جنوب شرقی تهران انجام شد.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه حاشیه نشینی، بافت های فرسوده و محلات اقماری بسترهای مناسبی برای بروز و تقویت ناهنجاری های اجتماعی هستند در تهران نیز ۶۵ درصد از آسیب های اجتماعی نظیر کودکان کار و خیابان، خرده فروشی مواد مخدر، زندگی مهاجران داخلی و خارجی و همچنین اختفای برخی از بزهکاران در اینگونه محلات بروز می نماید که خطرات جانی برای شهروندان به دنبال دارد.
این آسیب شناس اجتماعی و متخصص علوم رفتاری بر نوسازی بافت های فرسوده تاکید کرد و گفت: نوسازی اینگونه بافت ها علاوه بر مقابله با آسیب های اجتماعی باعث رشد امنیت روانی شهرواندان می شود.
وی ادامه داد: خانه های پر جمعیت بافت فرسوده محل مناسبی برای مبادله تجارب بزهکارانه خواهد بود.
به گفته ابهری، سازمان ها و نهادهای متولی دولتی، بانک ها و شرکت های سرمایه گذاری و ساختمانی باید به شهرداری تهران که متولی نوسازی بافت فرسوده است کمک جدی و مستمر داشته باشند تا بتوان شهری ایمن با آسیب های اجتماعی کم داشته باشیم.
وی اظهار داشت: ایجاد مراکز مددکاری، گشت های ثابت و سیار در کوچه ها و خیابان های بافت های فرسوده اولین و ساده ترین ابزار پیشگیری و مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی است.
نظر شما