۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۱۴

مرادی‌حقیقی:

۵۰ پرونده متقاضیان فعالیت‌های کشاورزی در سمنان بررسی شد

۵۰ پرونده متقاضیان فعالیت‌های کشاورزی در سمنان بررسی شد

شاهرود - مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از تشکیل نخستین جلسه شورای هیئت هفت نفره واگذاری زمین در سال جاری و بررسی ۵۰ پرونده متقاضیان در این جلسه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، جعفر مرادی‌حقیقی از تشکیل نخستین جلسه شورای هیئت هفت نفره واگذاری زمین در سال جاری خبر داد و اظهار کرد: تعداد ۵۰ پرونده از سوی متقاضیان برای بررسی و اعلان نظر در این جلسه شورا، به دبیرخانه ارسال شده بود که با نظر اعضا تصمیمات لازم گرفته شد.

وی افزود: بعد از بررسی پرونده‌های واصل شده و بر اساس نظر اعضا با تعیین اجاره در اراضی به مساحت یک‌هزار و ۵۵۲ هکتار، فروش و انتقال قطعی اراضی در سطح ۳۳۴ هکتار، واگذاری اراضی به مساحت ۵.۲ هکتار به یک متقاضی و جایگزینی به تعداد هفت مورد موافقت شد. 

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بیان کرد: همچنین در این جلسه برای سایر پرونده‌ها تصمیماتی همچون اصلاح مساحت، تعیین تکلیف اراضی، تجدیدنظر مصوبات و ... اتخاذ شد.

واگذاری زمین به واجدان شرایط گروه‌های مشاعی برای فعالیت‌های کشاورزی، صدور رای اراضی موات و ابطال سند از مهم‌ترین وظایف شورای هیئت هفت نفره در استان سمنان است.

درخواست اجرای ۴۰ طرح آبیاری تحت‌فشار در شاهرود

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود از دریافت درخواست اجرای ۴۰ طرح آبیاری تحت‌فشار از سوی متقاضیان در حوزه‌های زیرپوشش این شهرستان خبر داد و گفت: متقاضیان در ماه گذشته درخواست اجرای سامانه‌های آبیاری تحت‌فشار در سطح ۱۸۹ را به مدیریت ارسال کرده‌اند که با بررسی و تأیید کمیته فنی آبیاری تحت‌فشار این شهرستان و اخذ تأییدیه از کمیته آبیاری تحت‌فشار استان قابلیت اجرایی خواهد یافت.

محمدرضا قاسمی همچنین از پیگیری و اقدام برای اجرای هشت طرح دیگر در ۱۵ هکتار که تأییدیه لازم را دریافت کرده‌اند، خبر داد.

وی اضافه کرد: در راستای توسعه روش‌های نوین آبیاری و بهره‌وری بهتر از آب‌های موجود، اعتبار قابل قبولی به این کار اختصاص یافته است که به ازای هر هکتار آبیاری قطره‌ای ۶۵ و آبیاری بارانی ۵۰ میلیون ریال اعتبار بلاعوض دولتی اختصاص می‌یابد.

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود یادآور شد: در راستای تجمیع کارها و اجرای طرح‌های مشترک، برای اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در اراضی با حداقل پنج عضو که مزارع و باغ‌های آن‌ها دارای آبخور مشترک باشند و به‌ صورت یکجا اقدام به اجرای سامانه‌های نوین آبیاری کنند، ۸۵ درصد هزینه‌های اجرای طرح به‌ صورت بلاعوض قابل پرداخت است.

برگزاری کارگاه آموزشی پسته در شهرستان دامغان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان از برگزاری کارگاه آموزشی پسته با حضور ۱۶۰ بهره‌بردار و کارشناس کشاورزی در این شهرستان خبر داد و افزود: در این کارگاه آموزشی که با حضور نزدیک به ۱۶۰ بهره‌بردار و کارشناس بخش کشاورزی برگزار شد، بر مصرف بهینه آب، جلوگیری از هدررفت آن در مسیر انتقال و انتخاب بهترین شیوه آبیاری تاکید شد.

عباس علیان‌نژاد ادامه داد: همچنین به نکاتی از جمله راه‌های بهره‌برداری بهتر از باغ با مدیریت مطلوب، خودداری از استفاده بی‌رویه و غیرتجویزی سم و کود، تغذیه مناسب، مبارزه با آفات با نظر کارشناسان، تغییر الگوی کشت، تولید محصول سالم و ضرورت ارتقای دانش فنی بهره‌برداران اشاره شد.

در این کارگاه یک روزه یافته‌های تحقیقاتی و اجرایی جدید توسط معاون پژوهش و فناوری مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان (شاهرود) و رئیس ایستگاه تحقیقات پسته دامغان ارائه شد.

حسین حکم آبادی در این کارگاه درباره یافته‌های تحقیقاتی در زمینه‌های مدیریت مصرف کودها در خاک شور، میزان و نحوه مصرف کودهای آلی و شیمیایی، مبارزه با آفات مهم از جمله پسیل، زنبور مغزخوار پسته، سن و سنک‌ها مطالبی ارائه کرد و در پایان به سئوالات شرکت‌کنندگان نیز پاسخ داد.

کد خبر 2575943

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha