۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۵:۰۹

میرشاهولد تاکید کرد:

استفاده از تجربیات پیشکسوتان و بازنشستگان فرهنگی در مدارس

استفاده از تجربیات پیشکسوتان و بازنشستگان فرهنگی در مدارس

همدان – مشاور وزیر و مدیر کل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش گفت: باید مدیران مدارس از تجربیات بازنشستگان و پیشکسوتان به عنوان مشاور استفاده کنند .

به گزارش خبرنگارمهر، سید رحیم میرشاهولد ظهرسه شنبه در دومین همایش پیشکسوتان و چهره های ماندگار فرهنگی آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به اینکه درکشورهای توسعه یافته استفاده از اندیشه و خرد افراد داری تجربه بسیارحائزاهمیت است و جایگاه ویژه ای برای آن در نظر گرفته اند، افزود: براین اساس کشورهای توسعه یافته در جریان امور مختلف کشور از حضور کسانی که پس از مدت ها فعالیت، بازنشسته می شوند استفاده می کنند.

وی با بیان اینکه تجربیات افراد پیشکسوت آسان، کم قیمت و به سادگی به دست نیامده است که به راحتی آنها را نادیده بگیریم، اظهارداشت: این دوره یک دوره شکوفایی است که حرکت فیزیکی ندارد بلکه شامل یک حرکت معنوی و درونی است و باید از اندیشه و خرد پیشکسوتان استفاد شود.

مشاور وزیر و مدیر کل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش درادامه با اشاره به نظام آموزشی کشور و با تاکید براینکه نظام تعلیم و تربیت کشور دارای مشکلاتی است که باید درجهت رفع آنها تلاش شود، ابراز داشت: همه مدرسه را به عنوان نقطه دقیق فعالیت های تعلیم و تربیت می شناسند و همه عوامل دست به دست هم می دهند که مدرسه بتواند به وظایف خود به خوبی عمل کند.

ظام تعلیم وتربیت در کشور نظام حافظه محور است

میرشاهولد با تاکید براینکه نظام تعلیم وتربیت ما نظام حافظه محور است، عنوان کرد: دانش آموزان در مدارس باید نحوه کارکردن با دستان خود را بیاموزند در حالیکه دختران و پسران امروزی در ناز و نعمت بزرگ می شوند و این برای زندگی آینده آنها مناسب نیست بنابراین در امر تعلیم و تربیت باید به دنبال عمل برویم و فعالیت عملی را در مدارس اجرا کنیم.

وی با بیان اینکه دانش آموزان در مدارس باید دست ورزی، مغز ورزی و دل ورزی را فرا بگیرند، گفت: فعالیت های آموزشی و پرورشی دانش آموزان باید بر محور استفاده از توان و نشاط دانش آموزان برنامه ریزی شود.

مشاور وزیر و مدیر کل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به اینکه متاسفانه دانشگاه ها خانواده ها را درگیرکرده اند و به اصلی ترین دغدغه خانواده ها تبدیل شده اند، افزود:  متاسفانه خانواده ها فقط به فکر ورود فرزندانشان به دانشگاه و اتمام تحصیلات دانشگاهی هستند و همین امر آنها را از مسایل پرورشی فرزندان دور کرده است.

سیدرحیم میرشاهولد با تاکید براینکه مدارس باید دانش آموزان را وادار به فکر کردن کنند و قدرت حل مسائل را به آنها بیاموزند، اظهارداشت: همچنین مدارس باید اجازه ظهور و بروز مهرورزی را به دانش آموزان بدهند و باید به آنها بیاموزند که به حقوق دیگران تجاوز نکنند.

وی با بیان اینکه تجاوز به حقوق دیگران منجر به قساوت قلب می شود یادآورشد: مدارس باید به دانش آموزان اجازه دهند که احساسات پاک آنها رشد کند.

میرشاهولد با بیان اینکه  دانش آموزان را باید نقاد به بار بیاوریم و اجازه دهیم که مدراس، مدیران و معلمان را نقد کنند، ابرازداشت: رئیس جمهور نیز بر تربیت دانش‌آموزان نقاد تاکید دارد.

در پایان این مراسم از پیشکسوتان و چهره های ماندگار فرهنگی آموزش و پرورش استان همدان تجلیل شد.

 

کد خبر 2579129

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha