به گزارش خبرگزاری مهر، حمید کلانتری با اشاره به اینکه براساس برنامه چهارم و پنجم توسعه سهم تعاونی در اقتصاد ملی ۲۵ درصد پیش بینی شده است افزود: این هدف بلندمدت بوده، اما متاسفانه اقدام خاصی برای توسعه تعاونی ها انجام نشده است.
معاون امور تعاون وزارت کار با اعلام اینکه هم اکنون یکصد هزار تعاونی تولیدی و خدماتی در کشور وجود دارد گفت: این بخش به توسعه و نگاه ویژه نیازمند است. وی ادامه داد: همچنین ۵۰ هزار تعاونی تولیدی نیز در کشور فعالیت دارد.
کلانتری بیان داشت: ازاین تعداد ۲۰ هزار تعاونی در بخش صنعت و معدن و ۳۰ هزار تعاونی در بخش کشاورزی فعال هستند. از سویی، تعاونی های کشور با ۶۸۰ اتحادیه در ارتباط هستند که این امر در پیشبرد اهداف و برنامه های آنها موثر است.
وی یادآورشد: اکنون ۲۰ میلیون نفر از مزایای تعاونی های تولیدی و خدماتی کشور بهره مند هستند. این مقام مسئول در وزارت کار به اهمیت بخش تعاون در اقتصاد و اشتغال کشور اشاره کرد و گفت: تعاون موجب کاهش فاصله بین تولید تا مصرف و به حداقل رساندن واسطه گری در بخش تولید می شود.
معاون وزیر کار با بیان اینکه توسعه تعاونی ها موجب توزیع عادلانه ثروت در کشور می شوند اظهارداشت: فعالیت گسترده بخش تعاون در مناطق محروم یک راهکار مناسب برای سازماندهی مردم و توسعه جوامع می شود. برای این منظور، استان البرز به عنوان پایلوت کشوری برای اجرای طرح های تعاونی انتخاب شده است.
کلانتری توسعه شبکه اقتصادی تعاونی ها را نیازمند برنامه ریزی، ترویج، پژوهش و آموزش دانست و گفت: وجود این شبکه در بخش تعاون موجب سرآمدی تعاون نسبت به سایر بخش ها شده است.
نظر شما