۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۶:۳۷

شریفی عنوان کرد:

استحصال ۲۶میلیون متر مکعب آب از محل طرحهای آبخیزداری خراسان جنوبی

استحصال ۲۶میلیون متر مکعب آب از محل طرحهای آبخیزداری خراسان جنوبی

بیرجند- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی گفت: با بارندگی های اخیر از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۲۶ میلیون آب از محل سازه های آبخیز داری استان استحصال شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب الله شریفی ظهر دوشنبه در کارگروه حفاظت از منابع آبی خراسان جنوبی اظهارکرد: آبخیزداری یکی از موضوعات جدی بوده که برای حفاظت از منابع آبی در سایر استان های کشور دنبال می شود و در استان ما نیز باید به یکی از ضرورت ها تبدیل شود.

وی با تاکید بر اینکه آبخیزداری یکی از مناسب ترین راه ها برای صرفه جویی در زمینه آب است، گفت: با توجه به بارندگی هایی اخیری که در استان صورت گرفت حدود ۲۶ میلیون متر مکعب از این محل استحصال شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی اضافه کرد: متاسفانه در حال حاضر در بحث های اجرایی اعتقادی به آبخیزداری وجود ندارد در صورتی که در شورای عالی آب در مرکز یکی از مباحث جدی، آبخیزداری است.

شریفی به نتایج موفق طرح های آبخیزداری در استان اشاره کرد و گفت: در خود شهر بیرجند به جای اینکه روان آب داشته باشیم، با ایجاد سد جلوی آب گرفته شد و از این آب می توان استفاده های زیادی کرد.

خراسان جنوبی از اعتبارات احداث سد بی نصیب است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی نیز در این جلسه با بیان اینکه در استان ما امکان احداث سد وجود ندارد، گفت: استان هایی که برایشان امکان احداث سد وجود دارد، اعتبارات خوبی در این بخش می گیرند اما خراسان جنوبی از این اعتبارات بی نصیب است.

علی اکبر بسکابادی تاکید کرد: در بودجه ۹۵ باید سهم استان از محل اعتبارات احداث سد به اعتبارات آبخیزداری منتقل شود.

وی بیان کرد: در بخش کشاورزی نیز قرار نیست چاه کشاورزی را ببندیم اما نباید با راندمان ۳۰ درصد کار کنیم و باید راندمان ما در این بخش افزایش یابد.

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه باید به کشاورزان در زمینه کشت محصولات جایگزین آموزش داده شود، ادامه داد: در حالی که محصولاتی باکیفیت بالا مثل زرشک و زعفران در استان داریم چرا باید پنبه کاشته شود که بازدهی کمتر دارد؟

بسکابادی عنوان داشت: علاوه بر همه این ها شورای حفاظت از منابع آبی استان باید پروژه به پروژه و دشت به دشت کار کند چراکه هر دشت شرایط خاص خود را دارد.

کد خبر 2583527

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha