به گزارش خبرنگار مهر، علی سعادتی ظهر چهارشنبه در جلسه پرسش و پاسخ اولین همایش هم اندیشی تدوین، آموزش و ترویج استاندارد تصریح کرد: اساسنامه ایجاد چنین سازمانی آماده شده و قرار است مشابه سازمان نظام مهندسی، پرستاری یا کشاورزی بخشی از مسئولیت ها را بر عهده بگیرد.
وی با بیان اینکه در نامگذاری این سازمان توافقی فعلا صورت نگرفته است، اضافه کرد: یک پیشنهاد تشکیل سازمان کنترل کیفیت و کارشناسان استاندارد است.
مدیر کل دفتر آموزش و ترویج سازمان ملی استاندارد ایران تاکید دارد که با شکل گیری چنین سازمانی ضرورتی برای توسعه انجمن های تعاونی کارشناسان یا مدیران کیفی نخواهد بود.
سعادتی در پاسخ به یکی از سوالات مبنی بر عدم تعیین تعرفه خاص برای آموزش، ادامه داد: مشخص سازی تعریفه در دست تدوین است و به دلیل گستره جغرافیایی و تنوع خدمات آموزشی از دقت و ظرافت برخوردار است.
وی گفت: با تدوین به موقع این تعرفه بسیاری از مشکلات بحث آموزش در استان ها رفع می شود و در عین حال انتظار می رود برنامه های آموزشی ویژه کارشناسان و مدیران کنترل کیفیت با جدیت دنبال شود.
این مسئول تاکید دارد که هر قدر کارشناسان ترویج و آموزش فعال شوند فرهنگ سازی برای استاندارد سازی رونق بیشتری خواهد داشت و به دلیل اهمیت این موضوع آموزش مورد توجه است.
مدیر کل دفتر آموزش و ترویج سازمان ملی استاندارد ایران معتقد است در صورتی که آگاهی مردم در استفاده از کالای استاندارد افزایش یابد مردم به سمت مصرف چنین کالایی خواهند رفت.
سعادتی به ضرورت توسعه آموزش استاندارد در دانشگاه و مدرسه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر آموزش استاندارد درسرفصل برخی رشته های دانشگاهی قرار گرفته و انتظار می رود در مابقی رشته ها نیز تعبیه شود.
وی از افزودن آموزه های استاندارد به درس تعلیمات اجتماعی دانش آموزان یاد کرد و خواستار توسعه آموزش در حوزه های مختلف شد.
مدیر کل دفتر آموزش و ترویج سازمان ملی استاندارد ایران همچنین به تدوین سریال استاندارد اشاره کرد و گفت: باید زمینه های آشنا سازی مردم با امر استاندارد شناسایی و نسبت به آن برنامه ریزی شود.
سعادتی با تاکید به اینکه سیاست سازمان به سمت خود اظهاری می رود اضافه کرد: در حال حاضر کشورها یک کالا را بر اساس استاندارد آن منسجند و برای حضور موفق در بازارها باید به این مقوله توجه شود.
نظر شما