به گزارش خبرنگار مهر، محمد تبریزی عصر چهارشنبه در بازدید شهردار همدان و اعضای شورای اسلامی شهر از پروژه های پیشنهادی سال ۹۴ در همدان، با اشاره به روند برنامه ها و عملکرد شهرداری، اظهار داشت: عملکرد شهرداری در این زمینه مثبت بوده اما روند و سرعت آن با انتظارات ما در شورای شهر و مردم و جبران کاستی های شهر هماهنگ و مطابق نبوده و باید حرکتی جدی تراتفاق بیفتد.
وی با افزودن اینکه شروع و جاافتادن در مدیریت شهری و قرار گرفتن در ردیف های اعتباری مجزا را به فال نیک می گیریم، بیان داشت: انتظار داریم شهرداری از این رهگذر به نقطه ای برسد که به جای فشار عوارض بردوش مردم با موضوع سرمایه گذاری امور شهر را به انجام برساند.
رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه مدیران ارشد شهرداری باید با توجیه بدنه شهرداری سرمایه گذاری را جابیندازند، گفت: مدیران باید با محاسبه نشان دهند که سرمایه گذار در دراز مدت درآمد بیشتری خواهد داشت و آن را به شکل فرهنگسازی درآورند.
تبریزی با اعلام اینکه در شهرداری تشکیلات سازمان سرمایه گذاری به شکل معاونت ارتقا پیدا خواهد کرد، بیان داشت: سازمان سرمایه گذاری به معاونت شهرداری تبدیل خواهد شد تا در یک موضع بالاتر، پیگیر برنامه ها باشد.
وی به اولویت ها برای سرمایه گذاری اشاره و عنوان کرد: اولویت بر روی پروژه های زیرساختی که پیشرفت شهر را دربر می گیرد است چراکه برخی پروژه ها سنگ بنا برای درآمدها، رونق اقتصادی و ارتقا کسب و کار هستند.
رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان افزود: پروژه های گردشگری، اقتصادی، صنعتی، نمایشگاهی، خدماتی، بهداشتی و درمانی شغل و درآمد ایجاد می کند و تبعات آن به نفع شهر است.
تبریزی یادآور شد: پروژه های سرمایه گذاری سه نوع است که یا خود شهرداری وارد کار می شود، یا مشارکتی با بخش خصوصی است و یا بخش خصوصی به تنهایی وارد می شود که اگرچه این بخش جزو پروژه های شهرداری نیست، اما مدنظر شورای شهر است.
وی تعداد پروژه هایی را که شهرداری بطور مستقیم درگیر آن است ۱۳ مورد دانست و گفت: هفت پروژه مشارکتی نیز وجود دارد که بارزترین آن ایجاد میدان بار است.
تبریزی ادامه داد: پروژه میدان بار همدان از آنجاییکه شهرستانهای همجوار را تحت تاثیر قرار می دهد با توجه به دسترسی به راه آهن، وسعت و حجم آن، روی کل درآمد و اقتصاد منطقه تاثیرگذار است.
مسئول پشتیبانی و روابط عمومی شرکت عصر طلایی هگمتانه نیز با بیان اینکه هزینه کل کمپ اقامتی و مجموعه هایپر پارک ملل حدود ۶۰۰ میلیارد تومان است، گفت: حدود ۱۰۰ میلیارد تومان از این مبلغ در زمانیکه انتقال سند صورت می گیرد هزینه خواهد شد.
محمود شرفخانی فر افزود: این مجموعه از دو قطعه شش هکتار و دو و نیم هکتاری تشکیل می شود.
وی بابیان اینکه قطعه دو و نیم هکتاری شامل ۱۰۰ ویلای اقامتی خواهد شد، ادامه داد: فاز دوم پروژه که مربوط به قطعه شش هکتاری است به مجموعه بزرگ تجاری و خدماتی همدان، فروشگاه ها و تالارهای پذیرایی اختصاص خواهد یافت.
مسئول پشتیبانی و روابط عمومی شرکت عصر طلایی هگمتانه باتاکید براین مطلب که انتقال سند نیز زمانی انجام می شود که قطعه دو و نیم هکتاری به بهره برداری رسیده و قسمتی از قطعه شش هکتاری نیز شروع به کار کرده باشد، یادآور شد: شرکت آمادگی این را دارد که تا دهه فجر فاز نخست را به بهره برداری رساند تا ویلاهای اقامتی برای استفاده در ایام نوروز آینده قابل استفاده باشند.
نظر شما