به گزارش خبرنگار مهر، احمد صافی ظهر پنج شنبه در هفدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان همدان با بیان اینکه این مراسم به افتخار خیرین مدرسه ساز همدان تشکیل شده و استان همدان یکی از برترین استان ها در این زمینه است، اظهار داشت: برای داشتند مدیر، افسر، هنرمند، خطاط، نقاش خوب باید مدرسه را دریافت.
وی با بیان اینکه۷۵۰ هزار بازنشسته در آموزش و پرورش کشور وجود دارد، عنوان کرد: امسال ۳۸ هزار نفر به تعداد بازنشستگاه آموزش و پرورش اضافه خواهد شد.
عضو شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه بازنشستگان آموزش و پرورش ۶۲ درصد بازنشستگان کشور را تشکیل می دهند که تعداد زیادی از آنها خیر هستند، بیان کرد: جشنواره خیرین مدرسه ساز مراسمی ارزشمند است و باید به اینگونه مراسم ارزش داد.
صافی با بیان اینکه خیرین باعث رشد می شوند و باید مدرسه را توسعه داد، ابراز داشت: همه امکانات و تجهیزات باید در مدرسه وجود داشته باشد کمااینکه در ژاپن دانش آموزان به علت جذاب بودن مدرسه حاضر به رفتن به خانه های خود نیستند.
وی با بیان اینکه عظمت کار خیرین در تاریخ ماندنی است و خیرین مدرسه ساز بیشترین و بهترین خدمات را ارائه می دهند، افزود: خیرین مدرسه ساز بالنده و مبتکر هستند.
عضو شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه باید به دانش آموزان فضا داد تا استعداد های خدادادی آنها شکوفا شود، عنوان کرد: برای رشد و شکوفایی استعدادهای خدادادی ابتدا فضای فیزیکی و سپس فضای عاطفی نیاز است.
احمد صافی با بیان اینکه چرا بچه ها باید جمعه ها در کوچه ها بازی کنند و چرا نباید محیط کتابخانه پر کتاب داشته باشد، اظهار داشت: افراد مسن چرا نباید جایگاهی مثل مدرسه عالی داشته باشند.
وی با بیان اینکه مدرسه بعد از مسجد نجات بخش مردم ایران است، عنوان کرد: مردم فضای مساعد فیزیکی و عاطفی نیاز دارند و این فضا را مادر ها و زن ها و به خصوص زن های خیر می توانند ایجاد کنند.
عضو شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه هر مردی که خیر است همسر وی او را در این کار همراهی کرده است، بیان کرد: برای بهبود اقتصاد ایران بهبود باید زن ها را دریافت چراکه زن ها قدرت و توان زیادی دارند و می توانند در راه خیر کمک دهنده خوبی باشند.
صافی با بیان اینکه فضای مدرسه باید به حدی زیبا باشد که محل آزمایشگاه واقعی بچه ها شود، عنوان کرد: خیرین مدرسه ساز محیط را مستعد می کنند و معلمان با رغبت به مدرسه می آیند تا درس، چگونه اندیشیدن و چگونه عالم شدن را یاد بچه ها بدهند.
وی ادامه داد: ۱۳ میلیون دانش آموز در ایران مشغول به تحصیل هستند.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان همدان نیز در ادامه با بیان اینکه خیرین مدرسه ساز با درایت و فهم بالا کاری کارستان کردند و کاری ارزشمند انجام دادند، اظهار داشت: خیرین مدرسه ساز به ارتقا دانش و سطح علمی دانش آموزان پرداختند و قدرت در دانایی و ارتقا علمی است.
علی فراهانی با بیان اینکه خیرین مدرسه ساز کشوری در سطح گسترده ای در همه عرصه ها درخشیده اند و بیش از۳۰ درصد فضای آموزشی را ایجاد کرده اند، بیان کرد: خیرین مدرسه ساز استان همدان نیز در کشور دارای جایگاه ویژه ای هستند.
وی با بیان اینکه در استان همدان ۶۱۶ خیر مدرسه ساز وجود دارد، عنوان کرد: از این ۶۱۶ خیر ۱۵۰ خیر ۱۹۷ پروزه ایجاد کرده اند.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان همدان با بیان اینکه امیدواریم وضعیت به گونه ای شود که استان همدان جزو استان های برتر در حوزه خیرین مدرسه سازکشوری باشد، ابراز داشت: فرزندان ایران به همت خیرین نیاز دارند.
نظر شما