۶ آذر ۱۳۸۴، ۱۹:۱۹

درخواست گروههاي صهيونيست از اروپا براي برخورد با مخالفان اسرائيل

گروههاي صهيونيستي از اتحاديه اروپا خواستند تا در برخورد با آنچه كه آنها از آن به آنتي سيميتيزم و يا مخالفين يهود مي خوانند پيش قدم باشد.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل ازآسوشيتدپرس، رهبران گروههاي يهودي در ديدارخود با مقامات اين اتحاديه از آنان خواستند با پيش قدمي دراين حوزه همچنين بر تعريف مشتركي از آنتي سيميتيزم توافق كنند.

آنتي سيميتيزم از دو واژه آنتي به معناي ضد و سيميتيزم به معناي سامي گرائي تركيب يافته است. كلمه سامي كه تداعي كننده يك قوم است از نام "شم" فرزند بزرگ نوح (ع) گرفته شده است.

يهوديان در راس آنها صهيونيسم بين الملل و سردمداران اسرائيل سعي دارند با منتصب نمودن  يهوديان به سام خود را تنها وارث اين خاندان معرفي نمايند و مخالفين خودشان را به عنوان سامي ستيز و نژاد پرست به جهانيان معرفي نمايند.
اين درخواست به اين دليل مطرح مي شود كه در نظر سنجي هاي صورت گرفته در اتحاديه اروپا بسياري از شهروندان اين اتحاديه مخالفت خود را با سياستهاي رژيم صهيونيستي اعلام كرده اند.

دراوائل سال 1383 طبق يك نظرسنجي كه دراتحاديه اروپا صورت گرفت بسياري از شهروندان اروپائي اسرائيل را تهديدي براي صلح جهاني اعلام كرده بودند و اين مساله گروههاي يهودي را بر آن داشت تا به بهانه افزايش نژاد پرستي و يهود ستيزي همايشي را در شطح اين اتحاديه برگزار نمودند.
گروههاي يهودي برآن هستند تا بر اين مساله كه مخالفت با اسرائيل نيز نوعي مخالفت با يهود ستيزي و به تعبيري آنتي سيميتيزم به شمار مي آيد و از مظاهر نژاد پرستي است صحه بگذارند و توافق مقامات اين اتحاديه را هم نسبت به آن جلب كنند در حاليكه بسياري از مقامات اروپا بر اين باورند كه نبايد انتقاد از سياستهاي اسرائيل در زمره مقوله آنتي سيميتيزم گنجانده شود.

"بيت وينكلر" رئيس آژانس مبارزه با باصطلاح يهودي ستيزي در وين گفت كه افزايش يهود ستيزي در سال 2004 در فرانسه قابل توجه بوده است.

« درطول تاريخ يهوديان در اروپا مشكلاتي با اروپائي ها داشتند واتهامهائي نظير خداكشي يا مسيح كشي، افتراء خون و مسئله پروتكلهاي بزرگان صهيونيست به آنها وارد مي شد. اين مسئله تا زمان تشكيل رژيم اسرائيل كماكان درحيطه پديده سامي ستيزي قابل ارزيابي بود ليكن بعد از تشكيل رژيم اسرائيل اين مسئله روند پيچيده و گمراه كننده اي به خود گرفت. رژيم صهيونيستي خود را به عنوان نماد و مظهر سامي بودن به جهانيان معرفي نمود وهرگونه مخالفت با سياستهاي سركوب ، ترور و ارعاب اين رژيم در هر نقطه از جهان ، از ديدگاه آنها در زمره رفتارهاي آنتي سيميتيزم يا يهود آزاري قرار گرفت. اسرائيل در طول چند دهه گذشته با كار برد اين اصطلاح براي برچسب زدن به مخالفين خود، سعي در نهادينه نمودن آن كرده است، اين تلاش تا همين اواخر به نحوي شايان انجام مي گرفت».

کد خبر 258993

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha