اين نويسنده معاصردرگفت وگوبا خبرنگارفرهنگ و ادب مهر، با بيان اين مطلب افزود : هيچ چيزجاي كتاب را نخواهد گرفت ، درعين حال سايت ها براي ترويج مطالعه تاثيرگذار ومثبت است وكساني كه شايد نتوانند آثارخود را به صورت كتاب به چاپ برسانند ازطريق سايت ها مي توانند به راحتي آثارخود را به مخاطبان ارائه دهند .
شهرام اقبال زاده خاطرنشان ساخت : تامل انگيزترين پديده فرهنگي كتاب است و براي من هيچ چيزي جاي كتاب را نمي گيرد به طوري كه هنوزرايانه و رسانه هاي الكترونيكي فراگيرنشده و ميزان فروش نشريات ومطالعه نيزپايين است ودرمجموع اطلاع رساني و تبليغات بايد طوري باشد كه رسانه هاي اكترونيكي وسايت هاي ادبي به صورت مثبت مورد استفاده قرارگيرد ، باشد .
اين نويسنده اضافه كرد : دراين صورت سايت ها مخاطبان را به سمت مطالعه ترغيب مي كند ، درعين حال كه ما درايران بالاترين درصد چت را داريم اما با اين وجود اين گونه رسانه ها را مثبت ارزيابي مي كنم .
اين نويسنده تصريح كرد : به عنوان يك امكان بالقوه ، بالابردن ميزان دانايي و مطالعه با روشهاي مدرن امكانپذيراست ، اما مهم جهت دهي و سمت گيري دراين زمينه است ، مثلا آموزش و پرورش وصدا و سيما به عنوان دوگلوگاه مهم و راهبردي واستراژتيك چقدربراي سمت دادن و ساماندهي اين قضيه وقت گذاشته اند ؟ به نظرمن در حد صفر است و نهايتا آموزشي داده اند كه چطور كار كنيم كه اين هم بخش فني قضيه است .
اقبال زاده در پايان گفت و گو با مهر ، ياد آور شد : بايد متوليان فرهنگي به نوعي عواطف و شعورمخاطب را برانگيزند تا از اين تكنولوژي استفاده درست داشته باشند ، چرا كه تمام تكنولوژي ها مي توانند دو وجه داشته باشند ؛ هم سازنده و مثبت و خلاق و هم مخرب و زيانبار.
نظر شما