معاون توانبخشي سازمان بهزيستي در گفتگو با خبر نگار اجتماعي خبر گزاري مهر در اين باره گفت : حدود 60 هزار معلول ضايعه نخاعي در كشور وجود دارد و اين در حالي است كه بهزيستي تنها 4 هزارو 500 نفر را تحت پوشش قرار داده است و اين تعداد افرادي هستند كه يا خودشان به مراكز مراجعه كرده اند و يا توسط مددكاران بهزيستي شناسايي شده اند و بيش از 55 هزار معلول ضايعه نخاعي تحت پوشش بهزيستي نيستند .
علي اصغر مكارم در پاسخ به اين سوال كه چرا بهزيستي تنها اين تعداد معدود را تحت پوشش قرار داده است ، اظهار داشت : تعدادي از اين افراد بر اثر بيماري و يا سانحه رانندگي دچار معلوليت شده اند كه پيش از معلوليت خود ، شاغل بوده اند و يا خانواده آنها توانايي تامين هزينه زندگي شان را پس از معلوليت داشته ا ست ، به همين دليل مشكل عمده اي ندارند . اما افرادي كه بر اثر بيماري هاي ژنتيكي دچار معلوليت شده اند ، افرادي كه تاكنون مراجعه و اعلام نياز كرده اند ، 4 هزارو 500 نفر بوده اند .
وي افزود : در سطح تهران 220 تيم پرستاري ، شامل پزشك ، مددكار و روانشناس بيماران ضايعات نخاعي را در منزل ويزيت مي كنند .
مكارم اظهار داشت : از آنجا كه تعداد زيادي از اين معلولين داراي مشكلات و بيماري هاي بهداشتي نظير زخم بستر بوده وبراي بهبود نياز به اعمال جراحي سنگين نظير پيوند پوست دارند ، اما به دليل هزينه هاي سنگين درماني قادر به انجام اعمال جراحي نيستند و تلاش مي كنيم تا با اجراي اين طرح مشكلات و نگراني هاي ناشي از هزينه درماني بيماري ها را به حداقل رسانده تا به تناسب امكانات بخشي از هزينه هاي درماني آنها راتقبل كنيم .
وي همچنين گفت : در حال حاضر مشغول مذاكره با يك شركت خصوصي بيمه خدمات درماني هستيم و در صورتيكه در اين زمينه به توافق برسيم تا سقف 2 ميليون تومان هزينه هاي درماني بيماران ضايعه نخاعي را پرداخت مي كنيم .
نظر شما