دكتر جمشيد لطفي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: دولت بايد بين اين مراكز هماهنگي ايجاد كند تا بيماران و مسئولان حامي آنها به علت مطرح شدن سخنان ضد و نقيض و عدم هماهنگي اين مراكز ، دچار سردرگمي نشوند.
وي اظهار داشت: مهمترين معضل در مورد بيماران مبتلا به ام اس اين است كه مشخص نيست بودجه حمايت از بيماران بايد از سوي چه نهادي تامين شود و اين مساله بيماران را سردرگم كرده است.
رييس انجمن حمايت از بيماران ام اس گفت: اگرچه عنوان شده بودجه اين بيماران در اختيار بنياد بيماريهاي خاص قرار گرفته اما مسئولان بنياد مذكور نيز عنوان كرده اند بودجه اي دريافت نكرده اند.
وي ضمن اظهار تاسف از اينكه بيماري ام اس اغلب جوانان را در سالهاي كارايي زندگي خود مبتلا مي كند، گفت : داروهايي كه براي كنترل و درمان اين بيماري وجود دارد و تاثير زيادي بر پيشگيري از معلوليت افراد دارند ، بسيار گران است.
لطفي گفت: اين بيماري به لحاظ جوان بودن، تحصيلكرده بودن مبتلايان و روند افزايش چشمگير آن به ويژه در زنان، موقعيت خاصي دارد كه بيماريهاي ديگر از آن برخوردار نيستند . چون بيماريهاي ديگر نظير قلبي و عروقي فقط افراد در سنين بالا را مبتلا مي كند ، لذا ام اس از اولويت خاصي به علت گروه سني خاص و نوع بيماري برخوردار است كه بايد توجه ويژه اي به آن شود.
نظر شما