به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، از طرفي برخي از متخصصان عقيده دارند كه تنبيه بدني به هر شكلي كه باشد موجب شدت رفتار بد در كودك شده و از بروز آن جلوگيري نمي كند و در برخي از فرهنگ ها هم تنبيه بدني به شكلي عادي شده و براي كودك پيامي ندارد جز اينكه موجب تخليه خشم والدين مي شود.
با توجه به اينكه برخي از والدين معتقدند كه تنبيه بدني بستگي به شرايط ، نوع كاري كه كودك انجام داده و شخصيت او متفاوت است .
بنابرهمين گزارش ، دانشمندان بر روي 336 كودك كه والدين آنها از كشورهاي گوناگون نظير چين - هند - ايتاليا - كنيا - فيليپين و تايلند با فرهنگهاي خاص خود بوده اند تحقيق كرده اند تا تاثير اين شيوه را بر رفتار كودكان دريابند.
نتيجه اين بود كه تنبيهات مكرر بدني موجب افزايش اضطراب و پرخاشگري كودكان مي شود به ويژه اگر در فرهنگ آن كشور اين شيوه تنبيهي عادي و رايج نباشد.
براي مثال در كشوري مانند تايلند كه اكثر مردم آن پيروان بودا هستند و كتك زدن را امري ناشايست تلقي مي كنند چنانچه كودكاني مورد تنبيه بدني قرار گيرند شدت پرخاشگري و اضطراب در آنها به مراتب بيشتر از كودكاني است كه در كنيا زندگي مي كنند زيرا اين امر در كنيا امري طبيعي و رايج است.
البته طبق نظر صاحب نظران نوع و تكرار اين گونه تبيهات نيز در شدت اضطراب و پرخاشگري كودكان نقش دارد. بدين معنا كه اين عوارض در كودكاني كه به ندرت مورد تبيه بدني قرار مي گيرند و تنبيه از شدت چنداني برخوردار نيست كمتر خواهد بود.
نظر شما