به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در اردبيل ، ميرجعفريان افزود: بعد از حادثه رانش زمين ، حدود يك كيلومتر عبور موقت را از جاده قديمي برقرار كرديم و سعي داريم طي چند روز آينده با ريختن آسفالت سرد كار بازسازي را به طور كامل به پايان برسانيم تا عبور و مرور مجددا در اين محور آغاز شود.
وي با اشاره به شناسايي و ترميم نقاط حادثه خيز استان اردبيل ، گفت: از مجموع 107 نقطه حادثه خيز استان كه كار شناسايي آن صورت گرفته ، بيش از 37 نقطه كار ترميم و بازسازي آنها انجام شده و طبق برنامهريزي در نظر داريم 70 نقطه ديگر را طي دو سال آينده ترميم و بازسازي كنيم.
مير جعفريان افزود: بدليل كمبود اعتبارات و منابع مالي قادر به ترميم نقاط حادثهخيز نيستيم و سعي داريم در مورد جاده ويژه با استفاده از محل منابع سازمان راهداري جادهاي كشور نسبت به رفع مشكل آنها اقدام كنيم ولي در مورد مشكل جاده عادي بايد از منابع استاني جهت بازسازي آنها بهره بگيريم .
وي وضع جاده عرضي استان از گردنه حيران تا صائين را مطلوب و در حد قابل قبول ارزيابي كرد و اظهار داشت : از لحاظ جادههاي منتهي به استان از گردنه حيران تا صائين با بازسازي و دوبانده كردن مسير رفت و برگشت اين محور در حد قابل قبول و استاندارد است اما بدليل كم توجهي به جاده منتهي به شمال و جنوب استان وضعيت نامطلوب و جاده درجه سوم تلقي ميشود و ما قصد داريم با تخصيص بودجه نسبت به بازسازي و ترميم حداقل آسفالت جاده ، خطكشي و نصب علائم راهنمايي و رانندگي اقدام كنيم.
ميرجعفريان تصريح كرد: در حال حاضر با برآورد صورت گرفته براي ترميم و بازسازي جاده هاي استان بيش از 260 ميليون تومان اعتبار نياز است.
نظر شما