دكتر سيد هادي معتمدي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر، افزود: اكثر دختراني كه از خانه هاي خود فرار مي كنند بدليل مشكلات و نابساماني هايي است كه در خانواده هاي آنها وجود دارد و درگيريهايي كه ميان والدين آنها ايجاد مي شود و همين امر باعث مي شود كه اين دختران به جاي مقابله و رويارويي با مشكلات فرار را تنها راه نجات خود دانسته و اقدام به فرار از خانه مي كنند.
وي خاطر نشان كرد: دختران فراري حاصل 80 درصد خانواده هايي هستند كه طلاق عادي در آنها صورت گرفته و والدين از يكديگر جدا شده اند و 20 درصد نيز در خانواده هايي است كه طلاق عاطفي ايجاد شده و درگيري و خشونت در خانواده آنها موج مي زند.
مديركل دفتر آسيب ديدگان اجتماعي بهزيستي تاكيد كرد : هم اكنون در تمام استانهاي كشور حداقل يك مركز نگهداري دختران فراري وجود دارد و در استان تهران نيز بدليل جمعيت زياد و افزايش آسيبهاي اجتماعي 3 مركز نگهداري ايجاد شده است.
معتمدي در مورد ظرفيت پذيرش مراكز نگهداري دختران فراري گفت: اين مراكز محدوديتي براي پذيرش دختران فراري ندارند و تعدادي كه به اين مراكز مي آيند پس از مدت كوتاهي با كمك مشاورين ساماندهي شده و به مراكز مختلف ديگرمنتقل مي شوند وتحت آموزش هاي لازم قرار مي گيرند.
وي افزود: افزايش كيفيت مراكز نگهداري دختران فراري يكي از برنامه هاي اصلي دفتر پيشگيري در سال جاري است.
نظر شما