غلامرضا ميرزايي عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" اظهار داشت: امكان انتقال مفاهيم ديني از طريق پايگاههاي مذهبي اينترنتي وجود دارد و در اين راستا مي توان از اين ابزار بهره گرفت اما نمي توان به آن اكتفا كرد .
وي در ادامه افزود: اينترنت مخاطبان خاصي دارد و همه مردم امكان استفاده از اين رسانه را ندارند از اين رو در انتقال مفاهيم ديني نبايد به اين وسيله اكتفا كرد بلكه بايد وسايل ارتباطي ديگري را هم كه امكان دسترسي براي عموم مردم را دارند در نظر گرفت .
ميرزايي با تأكيد بر اينكه در انتقال مفاهيم ديني از پايگاههاي اينترنتي، محدوديتي وجود ندارد گفت: نوع استفاده از اين وسيله براي انتقال مفاهيم ديني اهميت بسياري دارد به همين جهت اگرچه در انتقال مفاهيم از طريق اينترنت محدوديتي نداريم اما بايد از مسائل مبنايي و چارچوب دار در انتقال پيامها بهره بگيريم .
وي با اشاره به اهميت بررسي كيفيت پيامهايي كه از پايگاههاي اينترنتي به مخاطبان ارائه مي شوند افزود: تمام پيامهاي ديني امكان انتقال از طريق پايگاههاي اينترنتي را دارند و از اين رو نمي توان گفت كه در فضاي مجازي محدوديتي براي ارائه آنها وجود دارد .
عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي تأكيد كرد: لازم است مفاهيم ديني با استفاده از همه زبانها در قالب اينترنتي اشاعه يابند . اين امر نه تنها ضرري را در پي نخواهد داشت بلكه با اشاعه موضوعات ديني و بهره گيري از زبانهاي مختلف، فرصتهاي بسياري را براي خود فراهم كرده ايم .
وي بر اهميت وسيله ارتباطي اينترنت تأكيد كرد و افزود: پايگاههاي مذهبي اينترنتي در ارتقاء سطح معرفت جوانان نقش بسزايي دارند و همواره مؤثر واقع مي شوند علاوه بر اين مي توان گفت كه اينترنت بيش از ابزار ديگر بر ميزان معرفت جوانان مؤثر خواهد بود .
ميرزايي با اشاره به لزوم گسترش مفاهيم اينترنتي گفت: لازم است پايگاههاي مذهبي اينترنتي مفاهيم ارائه شده را گسترش دهند اما در پي اين امر ممكن است كه در ميان پايگاههاي مذهبي اينترنتي تكثري ايجاد شود .
عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در مورد تكثر پايگاههاي مذهبي تصريح كرد: كثرت پايگاههاي مذهبي اينترنتي علاوه بر اينكه فوايدي دارد، مي تواند زيانهايي را نيز در پي داشته باشد و از اين جهت بررسي اين زيانها هم ضروري خواهد بود .
نظر شما