۲۳ آذر ۱۳۸۴، ۱۳:۳۳

ذوالقدر در مراسم معارفه معاونان استانداري تهران:

ميزان پيشرفت و توسعه يافتگي تهران مبناي قضاوت نظام است/ تهران تا نقطه مطلوب فاصله دارد

ميزان پيشرفت و توسعه يافتگي تهران مبناي قضاوت نظام است/ تهران تا نقطه مطلوب فاصله دارد

قائم مقام و معاون امنيتي انتظامي وزير كشور گفت: تهران به دليل مركزيت كشور مبناي قضاوت در مورد قابليت هاي نظام جمهوري اسلامي قرار مي گيرد و فرهنگ حاكم بر شهر تهران نبايد دست كم گرفته شود.

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، محمدباقر ذوالقدر قائم مقام و معاون امنيتي انتظامي وزير كشور كه در مراسم توديع و معارفه چهار تن از معاونان استانداري تهران حضور داشت ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: تلاش براي تعالي نظام مهمترين وظيفه اي است كه بر دوش ما است و اگر خداي نكرده اندك كوتاهي داشته بايم در پيشگاه خداوند پاسخگو خون ها خواهيم بود.

وي افزود: اين حرف كه جمهوري اسلامي مورد تهاجم دشمنان است يك واقعيت است، خصونت و دشمني با نظام جمهوري اسلامي يك امر مسلم است و انقلاب اسلامي تهاجم دشمنان بوده و دليل آن آرمان هاي بلندي است كه پشت سر اين نظام است، زيرا اين انقلاب به همه دست اندازي ها بر مقدرات اين كشور پايان داد.

ذوالقدر ادامه داد: براي ملت ايران استقلال و عزت و افتخار را به ارمغان آورد و ملت ايران در پرتو اين انقلاب به استقلال رسيد و ملت ايران امروز حرف خود را با شجاعت مي زند و زير بار هيچ قدرت زورگويي نمي رود و امروز ايران پرچمدار جريان ضد ظلم است و رهبر مستضعفاني است كه به دنبال حق خود هستند.

وي مهمترين جرم ملت ايران را تشكيل حكومت ديني يعني مردم سالاري ديني دانست و گفت: در دنيايي كه از سكولاريسم صحبت مي شود و دين را از صحنه فعال زندگي مردم جدا كردند تشكيل حكومت ديني جرم كوچكي نيست. بيش از 300 - 400 سال است كه در غرب سكولاريسم يعني جدا كردن دين از زندگي به عنوان يك قاعده پذيرفته شده مطرح است و دين يك امر كاملا فردي تلقي مي شود و اينكه ايران در دنياي مدرن از حكومت ديني سخن بگويد جرم بزرگي است.

ذوالقدر فشارهاي وارد بر ايران را در جهت عدم تحقق الگوي حكومت اسلامي در جهان عنوان و تصريح كرد: اگر اين الگو محقق شود ديگر استكبار جلودار ملت هاي مسلمان براي تشكيل حكومت هايي نظير جمهوري اسلامي نخواهد بود.

قائم مقام وزير كشور به تلاش آمريكا در حذف لفظ اسلامي در قانون اساسي افغانستان و عراق اشاره كرد و گفت: آمريكايي ها پس از افغانستان در عراق هم تمام تلاش خود را كردند كه دين را از حكومت جدا كنند اما در نهايت نقش دين در اداره جامعه و نقش جوامع ديني در قانون عراق به صراحت عنوان شده است و در زير چكمه هاي نظامي آمريكا يكي حكومت شبه ديني در عراق به وجود آمد.

وي علاقه به شعارهاي ايراني و نمادهاي ايراني در نهضت هاي كشورهاي اسلامي حتي در آمريكا عليه كاخ سفيد را منبعث و متاثر از انقلاب اسلامي ايران دانست و افزود: اگر قدرت ها سرنيزه خود را از گرده ملت ها بردارند ملت ها به سرعت به سراغ الگويي كه بر اساس آن انقلاب ايران شكل گرفت مي روند.

ذوالقدر به چالش هسته اي ايران اشاره كرد و گفت: آن تلاشي كه  در زمينه عدم دستيابي ما در استفاده از انرژي هسته اي از سوي آمريكا و غرب وجود دارد، جز عداوت هيچ تعبير ديگري نخواهد داشت.

ذوالقدر خاطر نشان كرد: اگر دغدغه تداوم انقلاب و اهداف و آرمان هاي اين انقلاب را داريم، بهترين راه براي رسيدن به اهداف انقلاب و ناكام گذاشتن دشمنان ارائه يك الگوي موفق در نظام ديني در كشور است كه اگر محقق شود انقلاب به سرعت به اهداف خود دست مي يابد.

وي گفت: امروز راه رسيدن به اهداف بيان شفاهي و تبليغات به مفهوم رايج نيست، بلكه تبليغ اين است كه يك نظام نمونه ديني ارائه دهيم زيرا كشوري كه ام القراي اسلام است اگر در آن فقر و فساد و تبعيض شاهد باشيم، نمي تواند الگوي مناسبي باشد.

ذوالقدر پس از بيان اين مقدمه گفت: اين كشور و اين نظام با سابقه تاريخي و با پايگاهي كه امروز در عالم دارد شامل يك راس و بدنه است و جايي كه امروز در آن قرار داريم حساس ترين نقطه نظام است و تهران به عنوان پايتخت ام القراي اسلام نقش اساسي در تحقق آن الگو دارد و نمي توان تهران را ناديده گرفت.

وي تصريح كرد: تهران مركز و كانون اداره كشور است كه آن را از سطوح ديگر متمايز مي كند و تهران جايگاه رهبري نسبت به كل كشور را دارد الگوسازي و الگوپردازي براي كشور از تهران آغاز مي شود و آثار منفي يا مثبت تهران به سرعت در جاهاي ديگر پراكنده مي شود. و به دليل مركزيت كشور مبناي قضاوت در مورد قابليت هاي نظام قرار مي گيرد و ميزان پيشرفته و توسعه يافتگي يا فرهنگ حاكم بر شهر تهران ملاك قضاوت در مورد جمهوري اسلامي قرار مي گيرد كه نبايد آنها را دست كم گرفت اين نشان مي دهد وضعيت تهران تعيين كننده است و به همين دليل مسئوليت آن نيز بيشتر است.

 معاون امنيتي انتظامي وزير كشور به قابليت هاي استان تهران اشاره كرد و گفت: جمعيت، وجود مركزيت دستگاهها، وجود نخبگان در بخش هاي مختلف، وجود عمده سرمايه كشور در تهران باعث شده است وضع تهران تعيين كننده وضعيت كل كشور  باشد.

وي تصريح كرد: تهران با اين شرايط و منزلت تاثيري  كه در بدنه كشور دارد، متاسفانه آن چيزي نيست كه بايد باشد و هزاران فرسنگ با آنچه كه بايد باشد فاصله دارد و بعضي از معضلات موجود نياز به كار عميق و تلاش گسترده دارد تا آنجا كه حتي پيشنهاد شد هيات دولت يك بار هم در استان تهران تشكيل جلسه دهد تا هرچه بيشتر با معضلات و مشكلات اين استان آشنا شود.

ذوالقدر افزود: در بعد اجتماعي هر يك از مولفه هاي شاخص اجتماعي داراي معضل است از جمله آن جمعيت است كه سالي 150 هزار نفر به جمعيت تهران افزوده مي شود.

ذوالقدر حاشيه نشيني، مهاجرت، اعتياد، ترافيك، بي قواره گي فرهنگها و خرده فرهنگ ها، گراني، بيكاري، فقر، تفاوت و تبعيض ميان تهران و شهرهاي استان، امنيت فردي و اجتماعي، آلودگي هوا، چالش مديريتي، وجود مراكز مختلف تصميم گيريع ساختار اداري ناموزون، وجود مراكز مختلف اصلي حكومتي از جمله معضلات استان تهران خواند و گفت: اينها بحثهايي است كه همواره تكرار مي شود و تهران در هر شاخصه در بدترين وضع قرار دارد.

وي خاطرنشان كرد: در كنار اين معضلات پتانسيل هاي خوبي براي حل مشكلات داريم كه از جمله آنها وجود جمعيت كارآمد، سرمايه و ثروت موجود در تهران و حمايت افكار عمومي براي حل مسائل است اما در عين حال استانداري تهران نقش تعيين كننده در هدايت و راهبري اين حركت دارد و در حقيقت مرجع اصلي برنامه ريزي استانداري است و در گذشته چنين نگاهي نبود و بيشتر در شرايط انتخابات استانداري ظهور داشت اما استانداري بايد به جايگاه اصلي خود برسد و ستاد پشتيباني شود و اگر اين اتفاق بيفتد مي توانيم اميدوار باشيم كه مشكلات تهران حل مي شود.

وي در پايان از تلاش و خدمات معاون سابق استانداري تقدير و تشكر و براي معاونان جديد آرزوي توفيق كرد.

کد خبر 265563

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha