به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، دكتر "پور احمد" در اولين هم انديشي ملاك ارزش گذاري كار محقق، مقاله ISI يا پژوهش كابردي كه 21 آذر ماه برگزار شد، افزود: استانداردهاي لازم بايد در تمامي رشته هاي مورد نظر ايجاد شود و با توجه به اينكه در مدار جهاني قرار داريم، بايد جهاني فكر و محلي عمل كنيم.
مدير كل امور پژوهش دانشگاه تهران اظهار داشت: بايد ديد از نظر اجرايي به موقعيتي رسيده ايم كه بتوان همه چيز را ISI يي كرد. توسعه علمي بر مبناي توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي صورت مي گيرد. در توسعه كشور تكيه بر يك علم خطا است.
وي با اشاره به اينكه تنها 3 درصد از كل اساتيد دانشگاه تهران موفق به نمايه كردن مقالات خود در ISI شده اند، افزود: بايد شاخص هاي شفاف و مأموريت گرا را در ارتباط با نيازهاي جامعه براي ارزيابي كار پژوهشگران در نظر قرار گرفت.
اين متخصص جغرافيا و برنامه ريزي شهري خاطرنشان كرد: عملكرد و نتيجه كار تحقيق در جهت حل مشكلات، پتانسيل ها و توان رشته هاي مختلف در انجام تحقيقات بنيادي و كابردي و همچنين ميزان اثر گذاري فعاليت تحقيقي در جامعه را بايد در ارزش گذاري كار پژوهشگر مد نظر قرار داد.
وي با تأكيد بر اينكه نبايد به سمت كمي گرايي حركت كرد يادآور شد: احترام به علوم انساني احترام به انسان است. بايد براي دانش انساني ارزش و بهاي ويژه قائل شد.
نظر شما