علي رضا قزوه نيز درحاشيه اين جشنواره عنوان كرد : نگاه حاكم بر جشنواره شعر دانشجويي گريز آهوانه ، متفاوت از بسياري از نمونه هايي است كه صرفا با تكيه بر جنبه هاي آماري و زودگذر پديد مي آيند .
وي از همه شعرا ، ادبا و مسئولين خواست تا با خلوص نيت ، شفافيت و برنامه ريزي هاي هدفمندتري به برپايي جشنواره هاي ادبي اقدام كنند.
اين شاعرحضور هزار اثر شعري و شركت نزديك به چهارصد نفر از دانشجويان سراسر كشور را كه در آثار ارسالي خود به جشنواره ، تنها موضوع حضرت امام رضا (ع) را محور قرار داده اند ، اتفاقي مهم در حوزه ادبيات ديني خواند و از مسئولين جشنواره خواست تا با توجه بيش از پيش ، زمينه هاي ارتقاي آمار كمي و سطح كيفي اين آثار را در ادوار بعد ارتقا بخشند.
رضا اسماعيلي - شاعر، نيز به مهر، گفت : جشنواره هايي همچون جشنواره شعر دانشجويي رضوي مي توانند نقش مهم در كسب معرفت نسبت به اهل بيت (ع) و شناخت معارف ديني و ولايي ايفا كنند ، ضمن اين كه در ايجاد ارتباط ميان قالب هاي ادبي و هنري با نگرش هاي معنوي نيز موثر خواهند بود.
اين شاعر جريان غالب شعر دانشجويي امروز را نوعي آوانگارديسم ، فرم گرايي و تاكيد بر تحولات زباني و شكلي عنوان كرد و افزود: محتوازدايي از محورهاي كنوني مورد مشاهده در اشعار قالب شكني دانشجويي است و از آنجا كه شعر ، هنري فردي و قائم به ذات است ، خطر غلتيدن آن به جانب تعهد زدايي اجتماعي و ديني احساس مي شود.
سراينده مجموعه اشعار آسماني ها و عاشقانه هاي شرقي در گفتگو با فرهنگ و ادب مهر تاكيد كرد: آنچه در اشعار ساختار شكن، محتوا زدا و متكي بر زبان باقي خواهد ماند، تعهد شعر به شعر و قالب هاي شعري است، نه دغدغه هاي اجتماعي و مردمي و معنوي.
دومين جشنواره شعر دانشجويي رضوي (گريز آهوانه) 24 آذرماه با معرفي برندگان خود در دانشگاه علوم پزشكي مشهد، به كار خود پايان داد.
نظر شما