اين شاعرو نويسنده كودكان و نوجوانان درگفت و گو با خبرنگارفرهنگ و ادب مهر، با بيان اين مطلب افزود : سايتهاي اينترنتي هيچگاه جايگزين كتاب نخواهند شد و اين پژوهشي است كه درسال 1990 در لندن انجام شد و حركت به اين سو بود كه به جاي كتاب كه از نظراقتصادي و محيط زيست هزينه براست ، كتاب الكترونيك جايگزين شود و اطلاع رساني نيزازطريق روزنامه هاي الكترونيكي باشد .
مصطفي رحماندوست درادامه ياد آورشد : مطالعه چند ساله انجام شد و به اين نتيجه رسيدند كه خوانندگان كتاب الكترونيك اتفاقا به مطالعه كتاب به صورت مكتوب ( payper book ) تشويق مي شوند و در مطالعه چند ساله مشخص شد كه نشر الكترونيك جلوي نشر كاغذي را نگرفته است و مطالعه سنتي همچنان باقي مي ماند .
رحماندوست تصريح كرد : با درنظرگرفتن اين كه جمعيت دراروپا درحال رشد نيست مطالعات انجام شده بسيارگوياست يعني همان جمعيت علاوه بر كتاب هاي كاغذي ، كتاب الكترونيك را هم خوانده و پذيرفته اند و عملا سطح مطالعه بالا رفته است .
وقتي هفت سال پيش سايت " دوستانه " را پايه گذاري كردم ، مطمئن بودم كه به كتاب خواندن آسيب نمي رسانم |
وي ادامه داد : رايانه يك رسانه است و تاثير خود را نيزفرهنگ دارد اما كميت در كتاب تاثيري ايجاد نخواهد كرد و كيفيت هم به اين بستگي دارد كه كاربربه دنبال چه كتابي برود .
مصطفي رحماندوست در پايان گفت و گو با مهر گفت : روش هاي مدرن دنياي رسانه ، بخشي ازديوارهاي اطلاع رساني را شكستند و اطلاعات را سريعتر به مخاطبان مي رسانند اما كافي نيست ، مهم وجود آزادي در ارائه اطلاعات است ، اگرقراراست جلوي انتقال اطلاعات گرفته شود چه مكتوب و چه الكترونيك ، درهر صورت جامعه را با مشكل روبه رو مي كند .
نظر شما