رئيس مركز بهداشت شهر كميجان در حاشيه بازديد استاندار استان مركزي از بيمارستان كميجان ، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري مهر در اراك گفت: اين بيمارستان به صورت خيريه ساخته شده و در صورت راه اندازي كامل مي تواند علاوه بر كميجان ، نياز شهرهاي اطراف را نيز پاسخ دهد.
دكتر حسن جعفري افزود: اين بيمارستان با زيربناي بيش از 7 هزار مترمربع با 36 تخت فاقد امكانات بستري و عمل جراحي است كه پس از حضور وزير بهداشت ، بخش راديولوژي آزمايشگاه راه اندازي شد و مقدمات راه اندازي بخش زنان و زايمان نيز فراهم شده است.
وي نياز نيروي انساني اين مركز را 73 نفر كادر درماني دانست و افزود: در حال حاضر اين بيمارستان با 15 نفر اداره مي شود.
جعفري ، محروميت شهر كميجان و نبود امكانات تردد مناسب را از جمله مهمترين دلايل نيامدن پزشكان به اين بيمارستان عنوان كرد و افزود: اين بيمارستان به دليل نبود امكانات كافي و تجهيزات مناسب و همچنين كادر درماني متخصص نمي تواند به نياز شهر پاسخ دهد و بيماران براي درمان به شهرها و استانهاي اطراف سفر مي كنند.
به گفته رئيس مركز بهداشت شهر كميجان ، براي تكميل تنها بيمارستان شهر يك ميليارد تومان اعتبار نياز است.
به گزارش خبرنگار مهر ، استاندار استان مركزي در بازديد از اين بيمارستان بر راه اندازي كامل آن تاكيد كرد و گفت: وظيفه مسئولان خدمت رساني به مردم است و بايد به نيازهاي اساسي آنان توجه و در جهت تامين آن تلاش كرد.
عبدالله سهرابي بيمارستان را از نيازهاي اساسي و اولويت دار مردم كميجان عنوان كرد وافزود: اين بيمارستان بايد با مساعدت مسئولان هرچه زودتر راه اندازي شود.
نظر شما