دكتر"علي اكبر ميرزايي" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي "مهر" افزود: اعتبار ويژه براي اين امر از سوي ستاد ويژه توسعه نانو فناوري دفتر رياست جمهوري تأمين مي شود. در بازديدي كه نمايندگان اين ستاد از دانشگاه سيستان و بلوچستان داشتند، تجهيزات دانشگاه مورد بررسي قرار گرفت و ستاد ويژه توسعه نانوفناوري قول مساعدت و همكاري بيشتري به دانشگاه داد.
معاون پژوهشي دانشگاه سيستان و بلوچستان تصريح كرد: به دنبال اين موضوع، دانشگاه نيز دفتر فناوري نانو را در دانشگاه راه اندازي كرده است. تيم نانو فناوري دانشگاه از صاحب نظران نانوتكنولوژي، شيمي، مهندسي شيمي، مهندسي مكانيك و مهندسي مواد تشكيل شده اند.
وي يادآور شد: اولين جلسه اين تيم در خصوص سوق دادن پروژه هاي تحقيقاتي دوره هاي تصيلات تكميلي دانشگاه به دانش نانو فناوري تشكيل شده است.
"ميرزايي" در ادامه افزود: دانشگاه سيستان و بلوچستان در تلاش است تا اين شبكه آزمايشگاهي به عنوان قطب علمي دانشگاه هاي كشور فعاليت كند.
وي همچنين با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با وزارت صنايع و معادن، اظهار داشت: دانشگاه سيستان و بلوچستان تفاهم نامه اي را در خصوص راه اندازي پژوهشكده صنايع و معادن با وزارت صنايع و معادن منعقد كرده است.
معاون پژوهشي دانشگاه سيستان و بلوچستان خاطرنشان كرد: با تصويب نهايي اين طرح از سوي وزارت علوم، پژوهشكده صنايع و معادن در دانشگاه راه اندازي مي شود.
"ميرزايي" يادآور شد: به لحاظ اينكه استان سيستان و بلوچستان داراي معادن و موقعيت ويژه اي است، استانداري نيز در اين زمينه همكاري هاي لازم را به عمل مي آورد. پيش بيني مي شود اين پژوهشكده به زودي در دانشگاه سيستان و بلوچستان ايجاد شود.
نظر شما