دكتر عابد فتاحي عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري "مهر"، افزود: بايد آموزشهاي لازم به بيمار قبل و بعد از انجام عمل جراحي ارائه شود اما امروزه در اغلب موارد ارائه اين آموزشها به علت تعداد زياد بيمار در بيمارستانهاي دولتي ، افزايش عمل هاي جراحي و تعداد اندك پرسنل در بيمارستان ها فراموش شده و به آن بي توجهي مي شود.
وي بروز عفونتهاي بيمارستاني را به دو مرحله حين عمل جراحي و پس از آن تقسيم كرد و اظهار داشت: گسترش عفونتهاي بيمارستاني در برخي از موارد به بي توجهي نسبت به بهداشت بيمارستانها مربوط مي شود و توجه به آن از جمله موارد ضروري است. چرا كه در غير اين صورت ، بيمار با ميكروبهايي روبرو مي شود كه در برابر داروها مقاومند و به اين ترتيب بيمار دچار عوارض ناشي از عفونت ها مي شود.
عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس با بيان اينكه وجود مشكلاتي نظير زباله هاي بيمارستاني و فضاي غير بهداشتي اتاق عمل موجب انتقال عفونتهاي بيمارستاني به بيماران مي شود ، گفت: نمونه برداري از مكان هاي مختلف بيمارستان، استريل كردن مداوم وسايل و ابزار لازم براي عمل هاي جراحي و اجراي مقررات حاكم بر فضاي اتاق عمل از جمله راههاي جلوگيري از عفونتهاي بيمارستاني است.
وي گفت: متاسفانه تعداد پرسنل در بيمارستانها به ويژه تعداد نيروهاي كادر عمل جراحي در مقابل تعداد زياد جراحي ها در بيمارستان بسيار كم بوده و اين افراد نيز به علت حقوق هاي پايين و عدم استخدام نيروهاي جديد، انگيزه اي براي فعاليت بيشتر ندارند.
نظر شما